Loading

a Pool with a Mermaid When Dreams come true

Uw droom... Onze passie!

Waarom D-Max Zwembaden?

Omdat we bij D-Max Zwembaden steeds streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. We werken zonder uitzondering enkel met kwaliteitsmaterialen die hun betrouwbaarheid en efficiëntie ruimschoots hebben bewezen. Om dit uit te breiden naar service toe zullen we ook voor de zelfbouwer een professionele installatie afleveren. Onze zelfbouwers krijgen op deze manier een zwembad waar menig zwembadbouwer jaloers op zal zijn. Op de foto een voorbeeld van een pre installatie met de Sugar Valley Oxilife. Als zelfbouwer dien je enkel nog de buizen die toekomen vanaf het zwembad te verlijmen.

Een compleet professionele installatie ligt bij ons binnen ieders bereik!

Verder werken we zo ecologisch mogelijk. We gebruiken toestellen die het elektrisch verbruik zoveel mogelijk tot een minimum beperken. Al onze producten zijn dan ook overwegend “Made in Europe” om zodoende onze ecologische voetafdruk nog te verminderen. We doen het voor onszelf en vooral voor onze kinderen!

Kijk vooral verder en ontdek zelf het verschil!

Weltico A800 Skimmer - Barrierflex B-Active

De Weltico A800 skimmer. Deze uiterst mooie en brede design skimmer (80cm) is een pareltje in zijn soort en verdient het dan ook om te stralen in een D- Max Zwembad.

Een belangrijk gegeven bij de opbouw van een zwembad. Al wat in de grond zit verwerkt moet aan onze hoge eisen tegemoet komen. De Barrierflex B-Active is hier een mooi voorbeeld van. Resistent tegen chemische factoren zoals zuur en chloor. Een extreem hoge weerbaarheid tegen barsten en indeuken. Dit alles met een volledige garantie van 10 jaar.

Met een klik op de foto... zie je alles groter!

Super mooie nieuwbouw woning met een strakke en moderne vormgeving. D-Max Zwembaden gaat hier in mee en voorziet het zwembad o.a. van een Sugar Valley Oxilife. Dit zal het onderhoud sterk vereenvoudigen en de werkingskosten laag houden. Drinkbaar water in een pracht van een zwembad. Wie wil er hier niet plonsen?

Pentair Triton II & SuperFlo VS

De Pentair filter die we gebruiken is de Triton II met als grote troef de gepatenteerde ClearPro-Technology.

Pentair is als pionier in onze industrie al enkele jaren op de markt met de variabele snelheidspompen. Nu worden ze dan ook gekopieerd door alle andere fabrikanten. Voor ons is de SuperFlo VS dan ook nog steeds de onbetwiste Nr.1!

Gevuld met het geactiveerd filtermedium gemaakt van groen glas. AFM van Dryden Aqua overtreft de prestaties van kwarts- en glaszand door 30% meer organische stoffen te filteren. Het specifieke groene glas heeft als enige de noodzakelijke chemische en fysische eigenschappen die ervoor zorgen dat AFM zich zelf-steriliserend maakt.

Zo hoort het water van je zwembad er steeds uit te zien. Voorkom problemen en vertrouw op de filtratietechnieken van D-Max Zwembaden!

Sugar Valley Oxilife

De besparing en het gebruiksgemak gaat verder met de Sugar Valley Oxilife. Over de werking van dit prachtige toestel kunnen we lyrisch worden. Ongeëvenaarde top technologie. Met zeer weinig zout en heel lage chloorwaarden verzekeren we je van een perfecte waterkwaliteit. Zowel qua gebruik en in de levensduur van alle gebruikte materialen is de Oxilife onovertroffen onze favoriete ontsmetting!

Automatisatie: Niet te vergeten zijn de pH – ORP – Temperatuur opties. Alles wordt gemeten en automatisch gestuurd. Zelfs de tijden van de filtratiepomp worden automatisch bijgesteld in diverse programma’s. Deze opties kunnen ook achteraf worden voorzien. Aan de hand van het voorhanden budget zullen we steeds samen naar de beste oplossing zoeken.

Elke D-Max installatie is altijd tot in de puntjes afgewerkt. Met onze zelfbouw pre-installatie heeft zelfs iedereen dit mooie wonder van techniek binnen bereik.

De Inverter+ warmtepomp. Continu een optimaal rendement. Het laagste verbruik door de toegepaste Inverter techniek! Maakt gebruik van de hoogwaardige full-inverter Mitsubishi compressor. Extreem stil met een langere levensduur. Soft Starter. De eerste warmtepomp met een A-energielabel! (min. 20% zuiniger dan gemiddelde toestel)

Adagio Pro LED lichten. De enige die het echt verdienen om in een D-Max Zwembad te pronken! Afstandsbediening tot een afstand van 200m is uiteraard ook te voorzien.

Alkorplan is ons huismerk wat betreft de binnenbekleding van het zwembad. Alkorplan 2000 in licht grijs is de laatste jaren het meest gebruikte materiaal. Andere maar ook duurdere uitvoeringen kunnen eveneens voorzien worden. Deze liners worden ter plaatse op maat gesneden en vakkundig gelast. Minimum dikte is 1,5mm en elke liner heeft een speciale laklaag voor eenvoudig onderhoud.

Vergis je niet in een staaltje van een zwembadliner. Bezoek een zwembad ter plaatse en sta verwondert van de verschillende waterkleuren. Dit door de combinatie weerspiegeling van de lucht die samensmelt de kleur van de liner.

Voor de bedrukte liners is er ook de keuze tussen de Duitse Elbe BlueLine series. Enkele speciale kleuren die uniek zijn voor deze Duitse fabrikant genieten ook onze voorkeur. De Mosaïc Grijs heeft een prachtig design en garandeert een mooie waterkleur.

De Belgische fabrikant T&A levert alle materialen rechtstreeks op de werf. Alle afdekkingen hebben dezelfde hoogwaardige eigenschappen. Of het nu de goedkopere opbouw EcoTop betreft of de Scuba met Solar Polycarbonaat Anti-Alg lamellen, alle afdekkingen worden met zorg gemaakt, verpakt en vervoerd. Vervolgens zal D-Max Zwembaden de afdekking met kennis van zake installeren. De EcoTop afdekkingen kunnen desgewenst door de zelfbouwer worden geplaatst.

Handleidingen bij het bouwen van je zwembad.

Buiten het gebruik van kwaliteitsvolle materialen is ook de service een belangrijke troef. Een jarenlange ervaring brengt alle plus- en minpunten van het bouwen van je eigen zwembad aan het licht. We laten niets over aan het toeval en staan je steeds bij met onze uitgebreide documentatie.

Met ons pdf-bestand met alle details over de ruwbouw van je zwembad kan je meteen aan de slag.

Duidelijkheid over… wat mag… wat moet... wat mag zeker niet!

Eveneens zeer belangrijk tijdens de bouw van je zwembad. Ik ben 7/7 bereikbaar. Heb je een vraag, aarzel dan zeker niet mij onmiddellijk te contacteren.

Gedetailleerde 3D van uw eigen zwembad.

We tekenen het zwembad uit in 3D en zorgen dat de plaatsing van de inbouwstukken voor iedereen duidelijk wordt weergegeven.

Alles wordt op voorhand besproken, geen verassingen achteraf.

Op elke tekening staat mijn GSM nr. Bij enige twijfel dus zeker niet aarzelen.

Het paneel tegen de wand komt compleet gemonteerd bij U toe. U hoeft enkel nog de leidingen die binnenkomen aan te sluiten en de pomp en filter te installeren. Alle elektrische kabels zijn eveneens waar mogelijk voorzien en aangesloten.

Door gebruik te maken van onze unieke pre-installatie mogelijkheid is het opstellen en verbinden van de toestellen voor niemand een probleem. Alles is vooraf gemonteerd en aangesloten op een watervast houten paneel.

Handleidingen:

Een professionele installatie binnen ieders bereik. Minder onderhoud, meer plezier. Praat er eens over met één van onze tevreden klanten. Ondertussen weten zij het verschil.

Waterbehandeling

Alles komt aan bod voor het hebben en houden van helder water. Uw zwembad heeft geen geheimen meer. Door een zorgvuldige keuze van de gebruikte ontsmetting zal je dit niet veel nodig hebben. Uiteraard blijft het wel zeer interessant om weten. Het meten van de waarden blijft wekelijks aangeraden. Meten is weten!

Opstarten - Afsluiten

Een eenvoudige hulp bij het opstarten en afsluiten van het zwembad zodat je dit eventueel zelf kan uitvoeren. Na afspraak kan ik ook zelf deze werken komen uitvoeren. De eerste keer zal ik je hierbij uiteraard kosteloos bijstaan en daarna heb je er zelf niet de minste moeite mee. Heb je het liever wat makkelijker, dan kan ik ook tegen een geringe vergoeding van werk en producten dit elk jaar komen uitvoeren.

Nu meer dan 255 referenties!

Met terechte trots kunnen we nu al meer dan 255 referenties aan U voorstellen. Desgewenst kunnen we een bezoekje regelen aan één van deze pareltjes.

Al deze klanten zijn onze beste vertegenwoordigers.

18 Jaar vakkennis en tevreden klanten zijn nog steeds

“Uw beste garantie”.

Credits:

D-Max Zwembaden

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.