Nieuwsbrief VOORJAAR 2017

Het voorjaar is gearriveerd! Steeds vaker kunnen we even genieten van het zonnetje en dromen we al een beetje over de zomer. Tijd om jezelf lente en zomer proof te maken! In deze nieuwsbrief lees je hier alles over. Veel leesplezier.

Nieuw product: Deep moist serum van Thalion

Eind vorig jaar kwam Thalion met een nieuw product.. het Deep moist serum. Dit onmisbare serum hydrateert de huid intensief voor 24 uur lang en vult zichtbaar droogtelijntjes op. Veel mensen hebben een vochttekort in de huid. Dit serum vult dit tekort aan en brengt zo de huid weer in balans. Gebruik dit product als kuur onder je dag - of nachtverzorging totdat de flacon leeg is, en herhaal dit tot 4 keer per jaar. Op deze manier wordt de huid steeds aan het werk gezet. Het Deep moist serum is nu verkrijgbaar voor €45,95

Prijzenwijziging behandelingen per 1 juni 2017

Schoonheidsbehandelingen zijn voor veel mensen een luxe. Om deze reden streef ik naar een goede prijs/kwaliteit verhouding van de behandelingen. Ik vind het fijn als de salon voor veel mensen toegankelijk is. Als ondernemer moet ik uiteraard met mijn tijd mee gaan, en omdat ik in 2016 geen prijswijziging heb doorgevoerd zal dit in 2017 wel zo zijn. Per 1 juni 2017 zullen er nieuwe prijzen gelden voor de behandelingen.. U vindt de nieuwe prijzen op de website, en in de salon liggen prijslijsten klaar voor de liefhebbers.

Ook nieuw.. Ontharen met draad!

Op 20 februari ben ik op cursus geweest om te leren epileren met draad. Deze oude methode is afkomstig uit het Midden-Oosten, welke vooral ingezet werd om gezichtshaar te verwijderen. Tegenwoordig is deze methode steeds meer in opmars en blijkt bovendien een goed bewaard geheim van diverse beroemdheden. Een groot voordeel van deze methode is gelijk aan het ''gewone'' epileren. De haar wordt in zijn geheel verwijderd waardoor de haartjes minder snel en fijner terugkomen. Nog een enorm voordeel van deze techniek is dat ook gezichtsbeharing goed verwijderd kan worden, doordat deze manier geen duidelijke grens lijn achterlaat kan ook dons op kaak en wangen verwijderd worden. Dit is met harsen of epileren met een pincet niet mogelijk. Om deze techniek zo goed mogelijk uit te kunnen voeren ben ik hard aan het oefenen! Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of prijzen neem contact op.

Het is nog ver weg, maar wat heerlijk om al na te mogen denken over de zomer! Dit jaar is de salon gesloten van 28 augustus t/m 24 september wegens zomervakantie. In de tussentijd kun je voor informatie e.d. natuurlijk terecht op de website of een mail sturen. Deze zal ik bij terugkomst beantwoorden.

Lente en zomertip: Harsen, Happy Feet en wimpers verven!

Mooi de zomer tegemoet is zo moeilijk nog niet. Wil je voor de vakantie van overtollig haar af? Begin dan nu met harsen van bijvoorbeeld benen, oksels en bikinilijn. Hoe vaker je het doet, hoe langer het wegblijft! Voor je voeten is de Happy Feet behandeling perfect, na deze behandeling voelen deze weer zijdezacht aan en met een mooi lakje kun je zo de slippers in. Ook wimpers verven staat bij veel mensen stipt op één tijdens de zomer periode. Geen panda ogen na een duik in het zwembad, maar mooie donkere kijkers zonder make-up! Wel zo lekker!

debbie's beautysalon op instagram

Wist je dat je debbie's ook kunt volgen op Instagram?? Hier vind je wekelijks leuke nieuwtjes, informatie over nieuwe behandelingen en beauty tips! Check daarom debbiesbeautysalon op Instragram en blijf op de hoogte!

Do's en Don'ts in de zon

Als de zon schijnt voelen we ons blij en opgewekt. We kunnen dan ook niet wachten om van het zonnetje te genieten. Maar pas op, de zon kan ook veel schade aanrichten als we niet oppassen. De zon beschadigd het collageen en elastisch bindweefsel. De zon is ook verantwoordelijk voor sproeten, donkere vlekken op gezicht, borst en handen, maar ook voor kleine rode plekjes die het voorstadium van huidkanker kunnen zijn. Daarnaast is de zon de grootste bron van huidveroudering! We willen allemaal een lekker kleurtje, maar bedenkt je goed dat het bruin van vandaag, de rimpel van morgen is. Het vakantie bruin zal na een aantal weken verdwenen zijn, helaas is de schade aan de huid blijvend. Dus wat kun je doen om je huid te beschermen tegen de zon? Hieronder lees je een aantal do's en don'ts omtrent veilig zonnen.

DO'S:

  1. Smeren! ~ Uiteraard stipt op één, begin met smeren vanaf het vroege voorjaar met een factor 30. Herhaal dit regelmatig (elke 2 uur) TIP: breng standaard een zonverzorging aan over je dagcrème.
  2. Laat je huid wennen aan de zon ~ Begin met een kwartiertje en bouw dit per dag op. Ga nooit onbeschermd de zon in, aangezien je huid nog niets gewend is zal deze snel verbranden.
  3. Vermijd de zon tussen 11.00 en 15.00 uur. ~ Op dit tijdstip is de zon het krachtigst. Geniet van de zon onder een parasol of zoek een schaduw plekje.
  4. Insmeren met aftersun. ~ Hiermee beperk je de schade en help je vocht tekort in de huid weer aan te vullen.

DON'TS

  1. Zonnebrandcrème van vorig jaar gebruiken. ~ Door hoge temperaturen gaat de kwaliteit van een product hard achteruit. Hierdoor raakt het product zijn bescherming kwijt. Een zonnebrandcrème kun je geopend slechts 1 jaar bewaren.
  2. Antibiotica en zon. ~ Antibiotica maakt je huid gevoeliger en kwetsbaar doordat het zich in de huidcellen nestelt. Hierdoor is je huid vatbaarder voor allergisch reacties. Lees altijd goed de bijsluiter voor je in de zon gaat.
  3. Olie of zelfgemaakte middeltjes. ~ Absoluut niet doen: insmeren met olijfolie o.i.d. Superslecht voor je huid en je verbrand aanzienlijk sneller!

Bedankt voor het lezen en tot ziens in de salon!

Wilt u niet langer dezen nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan even een mailtje.

debbie's beautysalon ~ Johannes wierlaan 2 ~ 3734 XD Den dolder ~ www.debbiesbeautysalon.nl ~ 0634001322 ~ debbiesbeautysalon@live.nl

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.