BUSINESS OPPORTUNITY Peluang perniagaan

Peluang perniagaan mudah dan menguntungkan!

Jika anda tercari-cari peluang untuk kerja sampingan yang dapat menjana pendapatan bagi mengatasi masalah kewangan, anda telah datang di tempat yang tepat!

Memperkenalkan CLA

Peluang perniagaan bersama CLA adalah satu peluang yang tidak patut dilepaskan!

CLA menjalankan bentuk perniagaan atas talian atau online bisnes yang mempromosikan produk-produk kesihatan, kecantikan, dan kebersihan. Kaedahnya sangat mudah dan banyak kelebihan berbanding bisnes konvensional yang sedia ada.

Kenapa CLA?

Waktu kerja yang fleksibel

Anda boleh melakukan perniagaan secara part-time ataupun full-time. Kebebasan bekerja adalah di tangan anda tanpa perlu mengabaikan kerja anda yang sedia ada. Keseimbangan di antara tanggungjawab hakiki (isteri, surirumah, ibu) juga tidak akan terabai kerana tiada kekangan masa.

Tiada boss

Anda sendiri adalah boss kepada diri anda. Kini, tiada lagi tekanan kerja disebabkan tengkingan daripada boss. Tidak lagi perlu berrgantung harap oleh makan gaji sahaja.

Tetapi, di dalam CLA mempunyai ramai mentor yang sanggup untuk membantu kita dalam menjayakan perniagaan kita. Mereka sedia berkhidmat untuk memastikan anda berada di landasan yang betul bagi memenuhi cita-cita anda. Motivasi dan teknik perniagaan yang betul juga dapat dipelajari dengan mudah di dalam CLA.

Kerja dari rumah

Tidak perlu untuk bersusah payah untuk keluar mencari peluang perniagaan. Kerja boleh dilaksanakan hanya daripada rumah sahaja menggunakan telefon bimbit anda secara atas talian.

Jana pendapatan berlipat kali ganda

Berapa yang anda inginkan sebulan. RM 5 ribu? RM 10 ribu? RM 50 ribu? Ianya tidak mustahil dengan hanya perlu berkerja dari rumah. Semuanya bergantung kepada tekad dan usaha anda.

Mempunyai slip gaji yang boleh digunapakai

CLA menawarkan slip gaji yang sah yang boleh digunapakai untuk tujuan tertentu dan laku di seluruh tempat. Anda juga boleh meneliti bonus-bonus anda terdahulu melalui aplikasi atas talian.

Peluang melancong percuma

Peluang memiliki kereta idaman

Kumpulan kerja yang hebat!

Tunjuk ajar mentor yang berjaya

Saya sudah merasai pengalamannya!

Saya ingin berkongsi rezeki bersama anda!

Bersama mentor mentor CLA yang terbaik!

Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang untuk mengetahui lebih lanjut.

NURAZAH AFIQAH

Call/SMS/Whatsapp

📱016-7401705

Layaeri laman web CLA Group untuk keterangan

#CLAvengers

#CLAgroup

#WorkFromYourPhone

Created By
Nurazah Afiqah
Appreciate

Credits:

Created with images by Alexas_Fotos - "holiday summer sun"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.