Loading

De Driesprong Eindejaarsbrief 20 december 2019

Kerst op school

Gisterenavond hebben we op school het Kerstfeest gevierd. Hierbij een sfeerimpressie met wat foto's.

Kerstvakantie

Vanmiddag om 12 uur begint voor alle kinderen de kerstvakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie en hopen elkaar op maandag 6 januari weer te zien. Denkt u even aan de hoofdluiscontrole op deze eerste dag na de vakantie?

Start nieuwe kalenderjaar

Nieuwjaarsrolletjes

Om het nieuwe jaar feestelijk te starten en om iedereen een gelukkig nieuw jaar te kunnen wensen willen we op maandag 6 januari gezellig kniepertjes gaan bakken op het plein. Vanaf 8.15 u bent u van harte welkom om elkaar en het team uw nieuwjaarswensen over te brengen. De activiteit vindt plaats op het plein rondom de tafeltennistafel. Voor iedereen is er ook wat te drinken.Bij slecht weer binnen. Iedereen is van harte welkom!

Lied groep 1/2 kerk

Kinderen van groep 1/2 die met Kerst in Hoge Hexel naar de kerk gaan zingen daar het lied "Zijn naam is Jezus". We hebben dit ook in de klas geoefend. Kinderen die thuis nog even willen oefenen kunt u helpen middels onderstaande link naar het lied

Inloop na de kerstvakantie

Op uw schoolkalender staat dat we op dinsdag 7 januari een inloop houden in verband met het afsluiten van ons project. We hebben besloten deze niet door te laten gaan omdat het in de eerste week na de kerstvakantie is en omdat veel werkstukken in de afgelopen periode in het teken van Sint en Kerst hebben gestaan. De volgende projectafsluiting pakken we extra groots uit. We vragen u dan ook de datum donderdag 5 maart (vanaf 15.15 uur) alvast in uw agenda te noteren.

Open huis

Hebt u kinderen van 2,5 jaar of ouder dan willen we u vragen deze op te geven bij ons op school. Door deze aanmelding krijgen we een beeld van groepsvorming en benodigde formatie in de komende jaren. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari houden we weer onze open dagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Belangstellende ouders en nieuwe leerlingen worden hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de school. Kent u ouders van kinderen die mogelijk onze school willen bezoeken, wilt u hen dan van harte uitnodigen?

Ouderbijdrage

Enige tijd geleden hebben we u gevraagd de ouderbijdrage voor dit jaar over te maken. Veel ouders/verzorgers hebben dit al gedaan. Hartelijk dan hiervoor. Mocht het nog even aan uw aandacht ontsnapt zijn dan vragen we u dit zo spoedig mogelijk te doen. Het geld wordt gebruikt voor schoolse activiteiten en schoolreisjes. Mocht het voor u op dit moment niet mogelijk zijn dit bedrag over te maken neemt u dan even contact op met Arjen ten Brinke zodat u geen herinneringen blijft ontvangen.

Flessenactie World Servants

Wat gaat het goed met de flessenactie voor World Servants, de doos in de gemeenschapsruimte is geregeld overvol en we hebben al een heel aantal vuilniszakken vol flessen ingeleverd bij de supermarkten.

De teller waarop we de opbrengst laten zien, ging tot € 120,- en daar moesten we een nieuwe voor maken want we hebben op dit moment al voor € 160,- aan flessen ingeleverd!! We willen iedereen die al flessen heeft ingeleverd hartelijk bedanken. De doos staat nog in de gemeenschapsruimte en zal er ook na de kerstvakantie nog een poosje staan.

Namens World Servants alvast heel hartelijk bedankt voor uw medewerking. Aniek Vossebeld en Danique Wolterink.

Tot slot

Als team van de Driesprong wensen we iedereen goede kerstdagen, een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig nieuw jaar toe!

Created By
Team De Driesprong
Appreciate

Credits:

Gemaakt met afbeeldingen van Unknown - "Christmas Light Decoration Free Stock Photo - Public ..." • Carson Arias - "It was a great holiday when I visited Singapore few weeks ago, this it my third shot (the first two fails) and really took all my breath."