Loading

Hemorauta lisäravinteena Paras teho, paras sieto

Matalat rauta-arvot tavallisia

Rauta on tärkeä osa punasoluja, jotka kuljettavat happea kaikille kehon soluille. Kehomme sisältävät 4-5 grammaa rautaa. Voi olla vaikeaa saada tarpeeksi tätä tärkeätä ravintoainetta, ellei liharuokia sisälly ruokaan.

Hedelmät, viljat ja vihannekset sisältävät suhteellisen vähän hyödyllistä rautaa. Jos sinulla on matalat rauta-arvot, vitamiinien tai muiden lisäravinteiden määrä ei muuta sitä. Ainoastaan rauta.

Alhainen rautastatus on hyvin yleinen, erityisesti hedelmällisille naisille. On myös monia kroonikkoja, jotka tarvitsevat jatkuvaa lisäystä eri syistä.

Ainoastaan kahdenlaista rautaa

Kaikki rauta tulee ruoasta

On ainoastaan kahdentyyppistä rautaa, jotka toimivat meille. Hemorauta lihassa, siipikarjassa tai kalassa, sekä ns ei-hemorauta vihanneksista, meijerituotteista tai kemiakllisesti sidottuna synteettisissä lisäravinteissa.

Hemorauta imeytyy koko ruoansulatuskanavaa pitkin (ei pelkästään ensimmäisessä osassa) ja, toisin kuin ei-hemoraudalla, muut ruokavalion kelatoivat komponentit, kuten fytaatit, tannaatit ja fosfaatit, eivät vaikuta absorptioon.

Hemorauta-imeytyminen on välillä 20 - 40 % verrattuna ei-hemorautaan, joka on vain 2-4%

Ei-hemorauta lisäravinteissa

Useimmat rautavalmisteet synteettisiä

Perinteisesti on käytetty erilaisia raudan suoloja ja muita synteettisiä keinotekoisia / kemiallisia rautayhdisteitä vaihtelevin tuloksin.

Imeytyminen on vain 2-4% ja usein esiintyytoleranssiongelmia. Mutta koska rauta on tärkeä elämälle, jäljelläolevat vaihtoehdot ovat verensiirtoja tai suonensisäisesti annettu rautaa. Molemmilla on kuitenkin negatiiviset puolensa sen lisäksi, että ne ovat erittäin kalliita ja epämukavia potilaalle.

Verensiirron kliiniseen käyttöön liittyy riskejä, jotka voivat aiheuttaa sairastavuutta ja kuolleisuutta. Laskimonsisäiset valmisteet aiheuttavat oksidatiivisen stressin pahenemisvaiheita verenkierrossa.

Ei-hemorautaongelmia

Ei hemorauta: sivuvaikutukset tavallisia

Monet oraaliset rautaterapia eivät onnistu, koska keinotekoiset / synteettiset rautayhdisteet aiheuttavat kivuliaita ja epämukavia ruoansulatuskanavan sivuvaikutuksia ennemmin tai myöhemmin.

Tämä johtuu siitä, että niiden on hajottava suolessa raudan imeytymisen takia. Koska imeytyminen on alhainen, jää reaktiivisia vapaita rauta -ioneja (niitä ei löydy elintarvikkeista luonnostaan), jotka häiritsevät vatsaa.

Ei-hemorautalisä annoksella 100 mg annosta kohden tuottaa säännöllisesti haittavaikutuksia, jotka johtavat hoidon lopettamiseen noin 30 % tapauksissa..

Annostelu ja siihen lliittyvät toimenpiteet voivat myös olla vaikeita ja epämukavia.

Hemorauta

Hemorauta on aina ollut luonnolista ihmiselle.

Hemorauta löytyy pääasiassa ruokavalion liharuoista, joka ovat perinteisesti aina olleet tärkein raudan lähde. Se imeytyy hyvin tehokkaasti kokonaisena yksikkönä. Ei-hemorauta on liuettava ennen kuin rauta-ionit voivat imeytyä suolistosoluihin.

Pudas hemolysoitut hemoglobiini karjaan tai porsaan verestä lisäravinteiden rakaa-aineena ovat olleet mielenkiintoisia Ruotsissa seisemänkymmentäluvusta lähtien.

Tiede ja lääketiede ovat yhtä mieltä siitä, koska tämä on ylivoimaisesti parhaiten siedetty ja tehokas oraalisen raudan muoto.

Hemoraudan imeytyminen on 20 -40 %, ei-hemoraudan 2 - 4 %

Hemoraudan sivuvaikutukset ovat lumelääkkeiden tasoa.

Hemorauta saatavana ravintolisänä.

Oraalisen rautaterapian uusi muoto.

1970-luvulla elintarviketeollisuus pystyi keräämään, puhdistamaan ja hoitamaan hemoglobiinia täysin hygieenisesti. Siksi voimme tänään käyttää elintarvikekäyttöistä puhdasta hemoglobiinijauhetta ainesosana.

Skandinaviassa on käytetty yli kolmen vuosikymmenen ajan hemorauta-lisäravinteita tabletteina. Yhtään vakavaa haittavaikutusta tai myrkytystä ei ole raportoitu, vaikka käytto on ollut kirjaimellisesti miljoonissa.

Uusilla OptiFer®-tuotteilla on vain hemorautaa aktiivisena. Tämä ei ollut aina näin, tähän saakka suurimmassa osassa hemorautatuotteissa on ollut ei-hemorautaa.

Hemoraudan etuja

Imeytyminen erikseen itsenäisesti

Sieto hemoraudalla on tutkimuksissa sama tai lähellä lumelääkeitten. Sieto tai vaikutus eivät muutu ajan kuluessa. Imeytyminen on useita kertoja suurempi kun ei-hemoraudalla ja haittavaikutukset ovat huomattavasti pienemmät.

Hemorauta imeytyy erillisellä reitillä ja hoitoa ei tarvitse lopettaa laskimonsisäisen hoidon alkaessa. Tämä voi esimerkiksi sallia resursseja vaativien, epämiellyttävien ja kivuliaiden injektioiden välillä pitempää aikaväliä.

Ei-imeytynyt hemorauta on täysin inerttiä, eikä aiheuta häiriöitä.

.Helppo annostelu

OptiFer®-valmisteiden annostelu on helpoin mahdollinen. Yksi tai kaksi tablettia päivässä mihin aikaan vain. Muu ruoka, juoma tai lääkitys ei vaikuta imeytymiseen.

Ylivoimainen imeytyminen

Hemorauta imeytyy aina

Hemorauta imeytyy kaikissa kliinisissä tilanteissa. On havaittu, että mahalaukun ohitusleikkauksen jälkeen potilaat voivat vielä käyttää hemorautaa, mutta ei muita koska hemorauta imeytyy koko suolikanavaa pitkin.

Ei-hemorrhoidin imeytyminen lakkaa vaikean verenvuodon, kuten leikkauksen tai verenluovutuksen, jälkeen. Hemoraudan imeytyminen pysyy normaalina. .

Siihen ei myöskääna vaikuta samanaikaisesti nautittu ruoka, juoma tai lääkitys.

Mikrohivenaineita

Mikromineraleihin tai hivenaineisiin kuuluvat rauta, koboltti, kromi, kupari, jodi, mangaani, seleeni ja sinkki

Luontainen naudan hemoglobiini on hyvin siedetty ja tehokas raudan lähde. Se sisältää myös lukuisia hivenaineita, kuten, esimerkiksi, aminohappoja ja välittäjäaineita, jotka yhdessä mahdollistavat tehokkaasti oman veren muodostumista.

Vaikka määrät ovat hyvin pieniä, seuraukset niiden puuttuessa ovat vakavia.

Jodi, A-vitamiini ja rauta ovat tärkeimpiä maailmanlaajuisen kansanterveyden yhteydessä ja niiden puute on merkittävä uhka kansojen terveydelle ja kehitykselle kaikkialla maailmassa, erityisesti lapsille ja raskaana oleville naisille alhaisen tulotason maissa. (WHO)

Niihin sisältyvät ravinnoksi tarkoitetut mineraalit määrinä, jotka ovat tavallisesti alle 100 milligrammaa päivässä - toisin kuin suurempia määriä makromineraleja.

Tehokasta ja hyvin siedetty

Miten voi 18 mg hemorautaa kilpailla 100 mg ei-hemorauta-annoksen kanssa?

30 päivän 100 mg ei-hemorauta-lisäravinne jonka imeytyminen on 2 % antaa noin 60 mg imeytynyttä rautaa. Viiden prosentim imeytymisellä, mikä on epätavallista, määrä olisi 150 mg. Sen jälkeen imeytyminen vähenee, aikaisemmin mainituista tekijöistä riippuen.

30 päivän 18 mg hemorauta-lisäravinne jonka imeytyminen on 20 % antaa teoreettisesti noin 108 mg imeytynyttä rautaa. 40 % imeytymisellä 216 mg

Tämä on yksi syy siihen että hemorautatabletit 18 mg annoksella ovat kilpailukykyisiä verrattuna ei-hemorautavalmisteisiin annoksella 100 mg rautaa.

Hemorauta ei myöskään estä sinkin imeytymistä, mikä ei-hemorautaannokset yli 60 mg/pv aiheuttavat.

Created By
Michael Collan MediTec Group
Appreciate

Credits:

Created with images by jetalone - "Home made Goya Chanpuru" • dertrick - "tablets cocktail cocktail tablets" • Pexels - "adult blur chair" • chispita_666 - "Tower of Pisa" • jarmoluk - "medications money cure" • nick@ - "Tablet packet macro" • tamakisono - "130209" • Alex Popovkin, Bahia, Brazil - "Anacardium occidentale L." • stevendepolo - "Pills Vitamins Pile Bowl April 23, 2012 1"