Loading

Modelvliegclub Alpha voor de enthousiaste modelvlieger in Zeeland

Welkom bij modelvliegclub Alpha. Wij zijn een club van ca 25 enthousiaste modelvliegers. Er wordt vrijwel uitsluitend gevlogen met electro vliegtuigen en incidenteel een electro heli. Ons veld is altijd toegankelijk voor geinterresseerde bezoeker. De vliegtijden waarom de meeste leden aanwezig zijn: za en zo vanaf ca 14 uur. Interesse? Kom gerust eens kennismaken!

Interesse in lid worden? Kom eens kennis maken op ons veld dan kunnen wij je daar meer over vertellen.

Een paar praktische zaken:

- wij zijn een modelvliegclub gericht op modelbouw en modelvliegtuigen. Drones zijn mooie techniek maar passen helaas niet binnen onze club.

- van alle zelfstandig vliegende leden wordt verwacht dat het KNVvL vliegbrevet behaald wordt ivm de veiligheid.

- De kosten zijn momenteel ca 155 euro per jaar incl KNVvL lidmaatschap.

- Het leren vliegen is gratis binnen de club, hiervoor hebben wij een aantal instructeurs. Naast dit praktisch deel verwachten wij ook aandacht en interesse voor de theoretische achtergronden.

- De combinatie van vele technieken, vaardigheden, doorzettingsvermogen en een plezierige vliegclub maakt dit zo'n mooie hobby. Voel je je hierdoor aangesproken kom dan zeker eens kennismaken.

De vliegclub MCA is gevestigd aan de Plattendijk te Hulst op het verhoogde terrein gelegen achter het tuincentrum Life & Garden.

Voor alle actuele zaken en meer foto's ga naar onze Facebook pagina!