NIEUWSBRIEF APRIL 2017 Kleinsman / Varzideh Dental Center

Kleinsman Dental Center 25 jaar

Bertho en Richard Kleinsman hadden 30 jaar geleden na hun studie tandheelkunde een duidelijke droom: stoppen bij de kliniek waar ze destijds werkten zodat ze samen een eigen praktijk konden starten. Van 1988 tot einde 1992 werkten ze samen in een grote tandheelkundige kliniek in Düsseldorf, waar ze de kneepjes van het vak leerden. Gedreven als ze waren, waagden ze in 1992 de sprong in het diepe en - zonder nog één enkele patiënt te hebben – richtten ze Kleinsman Dental Center in het Duitse Bocholt op. Nu, 25 jaar later, is de tandartspraktijk uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde praktijk, bekend in grote delen van Duitsland, Belgie en Nederland en heeft het naast een mondhygiene studio in Bocholt inmiddels ook een mondhygienevestiging in Naarden, Studio Kleinsman. Door meerdere TV programma´s en succesvolle behandelmethodes als ‘non-prep-facing’, is Kleinsman / Varzideh Dental Center niet meer weg te denken uit de wereld van de tandheelkunde en esthetiek, maar ondanks al het succes, zullen de heren hun pijlers ‘kwaliteit’ en ‘service’ nooit uit het oog verliezen. Hoe druk Richard, Bertho en hun derde aanwinst Babak Varzideh ook zijn, het gemak en de wensen van de klant staan altijd voorop.

Inmiddels kondigt de vierde partner in de vorm van Firas Zoubi zich al aan als talentvolle tandarts die enige jaren geleden magna cum laude afstudeerde.

Orange Babies 2017 Tour, de reis van uw leven

In 2016 nam Richard Kleinsman deel aan de Tour Zambia van Orange Babies, een onvergetelijke ervaring. Wilt u dit jaar ook deelnemen aan een 9-daagse off road fietstocht door Namibië en bijdragen aan een hiv-vrije wereld? Dan is dit uw kans, want Orange Babies organiseert de Tour Namibia 2017: een unieke ervaring waarbij u op een mountainbike door de prachtige, ongerepte natuur van Namibië fietst. Orange Babies helpt mensen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids en initieert en steunt in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika zo’n twintig projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden. Tijdens de fietstocht wordt een aantal van deze projecten bezocht, waarbij de deelnemers zelf ook hun handen uit de mouwen zullen steken.

Wilt u meer weten over deze onvergetelijke reis of u inschrijven voor Tour Namibia?

Ga dan naar de website van Orange Babies.

Project Mount Olive

Wij, Mies Kleinsman en Nina van Driel, gaan twee maanden voor Orange Babies als vrijwilligers werken in Johannesburg (Project; Mount Olive). Onze droom is uitgekomen, wat een bijzondere ervaring wordt dit! We hebben beide ons VWO diploma gehaald en hebben toen besloten een tussenjaar te nemen. Nina heeft eerst in Azië gereisd en heeft daarna zes weken een Cambridge cursus gevolgd in Toronto. Mies heeft zes maanden in New York gewoond om een Cambridge cursus te volgen. En nu gaan we samen naar Johannesburg. We hebben geld opgehaald om polaroidfoto’s mee te nemen, zodat de kinderen de foto’s die van hun gemaakt worden, mee naar huis kunnen nemen. Er worden zo veel foto’s van hen gemaakt, maar uiteindelijk zien de kinderen deze foto een keertje en nemen wij de camera of het mobieltje toch weer mee naar huis. We gaan lesgeven, koken, bakken, voetbaltoernooien organiseren en van alles doen om een handje te helpen op het project. En in samenwerking met Kleinsman/Varzideh Dental Center mogen wij extra leuke activiteiten sponsoren. Zij geven ons namelijk een budget om bijvoorbeeld met de kinderen naar de dierentuin te gaan, te trakteren, of om leuke prijsjes te kopen voor de winnaars van een voetbaltoernooi. We zijn enorm blij met dit initiatief en gaan ervoor zorgen dat we de kinderen nog blijer kunnen maken. Wij zullen jullie iedere week op de hoogte houden van deze activiteiten via Facebook.

Meer informatie; https://orangebabies.nl/nl

Even voorstellen: Valentina Pankratz

Never change a winning team, is de alom bekende uitspraak, maar met Valentina Pankratz heeft ons team er toch echt een aanwinst bij. Deze jonge en veelbelovende tandarts studeerde af in 2016 om vervolgens met succes deel te nemen aan de CeramX case Contest. Zij behaalde hier een eerste plaats in Duitsland en mocht zich wereldwijd tot de beste vijf rekenen.

Valentina heeft tijdens haar studie veel ervaring opgedaan binnen diverse onderdelen van de tandheelkunde en werkt nu samen met Yvonne Funke bij KL² Tandartsen, een onderdeel van Kleinsman/Varzideh Dental Center in Bocholt. Met enorm veel enthousiasme zorgen Valentina en Yvonne ervoor dat patiënten welkom zijn van zeven uur 's ochtends, tot negen uur 's avonds.

Voor afspraken neemt u contact op met +49 2871 23 680 30

KL² Tandartsen

In actie op de

International Dental Show

Vorige week was het weer zover: de meest bekende beurs binnen de tandheelkundige sector, de International Dental Show (IDS), vond voor de 37e keer plaats in Keulen.

De IDS, waar ongeveer 2300 verschillende standhouders aanwezig waren, vond dit jaar plaats van 21 t/m 25 maart en op uitnodiging van leverancier Vita waren de getalenteerde tandtechnici van Kleinsman en Partner, Anja Krüßmann en Caro Wehning aanwezig om als expert over hun ervaringen te vertellen. Een enorme eer, aangezien Vita zich sinds de oprichting in 1926 heeft ontwikkeld tot een zeer voornaam leverancier voor tandheelkundig porcelein met afnemers uit meer dan 150 verschillende landen.

En ook Thomas was erbij

Ook aanwezig op de IDS was tandtechnicus Thomas Weiler. Thomas is al jarenlang van groot belang voor ons team en het was dan ook geweldig om te zien dat er enorm veel interesse was voor de officiële release van (alweer) zijn tweede boek over tandtechniek.

Kleinsman / Varzideh Dental Center kan niet anders dan enorm trots zijn op deze eervolle deelname van onze tandtechnici op wereldplateau en –niveau. Het zijn immers zij die met de rest van het team een belangrijke schakel zijn in onze praktijk en altijd garant staan voor de hoogste kwaliteit in hun vakgebied.

Shoppen met Fred van Leer

Ongeveer zes maanden geleden zetten we een Facebook-actie met Fred van Leer op onze online kanalen. Deze shopactie, waarbij een bleekbehandeling én twee uur shoppen met de Nederlandse stylist werd weggegeven, leverde ons zoveel bereik en aandacht op, dat we onze mondhgiene studio in Naarden onder leiding van Chantal Ruiters, Studio Kleinsman, een extra dag in de week geopend hebben. Een geweldige bijkomstigheid die overduidelijk roept om meer acties.

Op de hoogte blijven van dit soort leuke acties? Volg ons dan op Facebook en volg Fred van Leer op Facebook.

Online een afspraak maken via Dr Flex

Met een paar muisklikken via het internet een afspraak inplannen bij één van onze mondhygiënisten? Dat zou in ons drukke bestaan bijzonder prettig zijn. Het goede nieuws is: vanaf nu kan het. En wel via onze website Dr Flex.

Via deze website kunt u bovendien ook de bleekbehandelingsactie boeken, speciaal gelanceerd in het kader van het 25-jarig bestaan van onze praktijk.

Uiteraard blijven wij ook telefonisch bereikbaar op +49 2871 23680-0 of via email: info@kleinsman.de

drs Richard Kleinsman is online

www.richard-kleinsman.nl

THE ART OF A SMILE

“Als klassiek balletdanseres sta ik veel in het theater. Een natuurlijke uitstraling en klassieke schoonheid zijn voor mij erg belangrijk. Kleinsman / Varzideh Dental Center heeft pure kunst geleverd. Mijn veneers (facings) zijn zo mooi en geven mij deze natuurlijke uitstraling.”

made by Kleinsman / Varzideh Dental Center

The Kleinsman / Varzideh Dental Center on social media

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.