Loading

De yngre barnen Guide inför fotografering av barn i ålderN 14 månader - ca 6 år

Vad skiljer en fotografering med yngre barn från en fotografering av äldre barn?

Yngre barn i åldern 14 månader till 6 år kan använda min rekvisita i studion som inte äldre barn kan. Tex, träklossar, lådor, skålar, dockvagn, gunghäst, mjölkkanna, rittavla m.m.

Vad kostar en barnfotografering?

En barnfotografering kostar 950 kr. Det ingår inga bilder utan det är för själva fotograferingen endast. Bilder eller produkter gör man en efterbeställning på. Antingen köper man digitala högupplösta filer eller så köper man produkter på en bildvisning.

Vad ska man tänka på i klädesväg?

Mjuka färger är det jag rekommenderar. Är det syskon så tänk på att dem ska matcha i färgskalan. Jag rekommenderar inte för mörka kläder och inte heller helt vita. Väljer man vit överdel så ska det helst vara något som bryter av, som spets, struktur m.m. En vit klänning funkar jättebra om den har ngn sorts spets eller detaljer som bryter av. Barfota är finare före strumpor, för visst är barnfötter så gulligt. Kika gärna inne på min hemsida under barn galleri för att se hur andra klär sina barn.

Jag har en del klänningar till utlåns i storlek 104-140 om man vill låna. Till yngre syskon har jag små handsydda plagg om man vill låna något annat än det vanliga.

Created By
Fotograf Suzanna K Osberg
Appreciate

Credits:

Fotograf Suzanna K