Loading

RETRO / ZENEI KVÍZ céges, baráti bulikra ÉS MÉG MEGANNYI JÁTÉK! AZ ÉLMÉNYZÓNA PROJEKT SZERVEZÉSÉBEN!

Kedves Cégvezető vagy Hangulatfelelős!

Az Élményvadász Kvízcsapat!

Hogyan tudsz kapcsolódni kollégáidhoz vagy éppen a baráti társasághoz? Mindössze egy jó kis közös élményre van szükség! Még akkor is, ha ez a mostani egy fizikailag, pszichésen és mentálisan is megterhelt élethelyzet!

Itt az év vége és ilyenkor szoktak lenni a céges, baráti évbúcsúztató bulik.

Mi készítettünk egy "B" tervet!

Az Online verziót!

Nézd meg a videót és alatta klikkelj!

Tavaly ebben az időszakban rengeteg céges évzáró bulikra hívtak minket. Lehet, hogy most is meg lehet majd tartani ezeket december közepe felé, de lehet, hogy nem.

A köszöntők, a beszédek, a másik megajándékozása is lehetséges online? Igen! Miért ne?

És van egy tavaly fejlesztett kvízjátékunk is (Retro / zenei és még megannyi játék!), Ami garantáltan működik online formában is.

A mi szakmánk, de inkább életfilozófiánk, hogy kapcsolódásokat, egyfajta hidat hozzunk létre az emberek között. Ezt a folyamatot megtervezzük, megszervezzük és moderáljuk.

"Csapatépítés", "Kalandnapok", "Képzés", "Táborok" vagy állami gondozott gyermekek fejlesztése? Majdnem mindegy ki a célcsoport! Együttes élmény, kapcsolódás és a kihívások keresése, amivel kimozdítják a résztvevőket a komfortzónából. Ettől lesz még élménydúsabb a tapasztalat és még erősebb a kapocs egy közösségen belül.

Építsük ezt a közösséget! Együtt!

Nem jár semmiféle elköteleződéssel! Ha megcsináljuk a programot és nem tetszik, akkor sincs semmi gond. 100% -os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk , mert tudom, hogy működik!

Created By
András Horváth
Appreciate

Credits:

Created with an image by Pexels - "music cassette tape cassette"