Loading

Colombia Het land waar de Colombianen trots op zijn!

Een lange en heftige historie

De naamgever Columbus zegt natuurlijk al genoeg. Maar de naam die ook kleeft aan Colombia, Escobar, heeft ook een immense invloed gehad.

Men is weer goed op weg en het is meer dan de moeite waard het land te bezoeken, te ontdekken en in je op te zuigen. De lieve, behulpzame en vooral gastvrije mensen maken het land compleet!

Prachtige flora en fauna

Colombia strekt zich uit van de Caraibische zee tot de Stille Oceaan tot de Amazone. Voor de natuurliefhebbers een onbetwiste must.

Land van eeuwenoude- en hedendaagse kunst

Oude culturen van inheemse volkeren, de Spaanse invloeden vanaf 1500 en de de opkomst van de moderne wereld. Van alles vind je overal wel wat terug.

De toekomst van Colombia

De lieve Colombianen werken op allerlei valk heel hard aan de ontwikkeling van hun land. Ze zijn trots. Er wordt aan alle kanten gewerkt aan de toekomst.

Het toerisme is een steeds belangrijkere bron van inkomsten en je voelt dat een bezoek aan het land enorm wordt gewaardeerd. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel!

Hieronder een selectie van onze foto's tijdens onze laatste reis naar Colombia, waar we in vogelvlucht oa Bogata, Medellín, Guatapé, Cartagena en een 'chill' eilandje in de Caraïbische zee niet ver van Cartagena aandeden.

Credits:

© 2019 by Kajoki.nl De Mooiste Reizen .nl Terry van den Berg & Helene Hammerstein Text en photography All Rights Reserved.