Loading

Fjäderlampan Eos från VITA Copenhagen Graciös och stilren design inspirerad av den nordiska naturen

Lätt som en fjäder, ändå ståtlig och full av bländande charm. Det är VITA Eos – fjäderlampan som hela inredningsvärlden tagit till sitt hjärta.

Fjäderlampan Eos finns i tre olika färger och i en mängd storlekar, från lilla Eos micro till Eos XXL.

EOS Medium vit Art.nr 2010
EOS Medium ljusbrun Art.nr 2066
EOS Medium ljusgrå Art.nr 2085
EOS Mini Art.nr 2011

Lampan Eos micro och mini har en förtrollande look. Fjäderlamporna skapar ett stilrent men ändå starkt intryck i alla typer av inredningsstilar. De kan med fördel användas hängande i grupp, eller sittandes på en tripod. Beroende på tripodens storlek så kan du välja att ha fjäderlampan i fönstret, på bordet, en byrå eller bredvid soffans mysigaste hörn.

Eos Micro Ljusbrun Art.nr 2125

VITA Copenhagens innovativa paketeringslösningar – Stor design i liten förpackning

När du handlar inredning och design från VITA Copenhagen, så är du med och påverkar vår gemensamma miljö i en positiv riktning.

Fjäderlampan Eos i storlek medium och large är mjuk och förförisk, samtidigt som den fyller rummet med varmt ljus.

Fjäderlampornas ljus är mysigt, elegant och avslappnande. VITA Eos har neutrala och harmoniska färgpaletter som skapar en välkomnande känsla i hemmet.

För de större rummen, eller för dig som vill åstadkomma en riktigt snygg och sensuell effekt, så finns VITA Eos fjäderlampa i de mäktiga storlekarna x-large och xx-large.

EOS XXL Art.nr 2041

VITA Eos lyser upp dina rum på ett unikt och distinkt sätt. Fjädrarnas mjuka lätthet och det varma magiska ljuset måste upplevas.

Design Søren Ravn Christensen

Här kan du läsa mer om fjäderlampan Eos från VITA Copenhagen, bland annat om hur fjädrarna inhämtats. (FAQ). Kontakta en säljare nära dig eller ring oss på 019-10 76 70 eller kundtjanst@happynest.se för mer information om VITA Copenhagen och våra andra populära varumärken.

Created By
Camilla Sedell
Appreciate

Credits:

VITA Copenhagen

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.