Loading

Bryllup - en guide

Å BESTILLE FOTOGRAF

Når bør jeg bestille time?

De mest populære datoene forsvinner kjapt, mange bestiller gjerne ett år eller mer i forveien. Vi anbefaler at du ringer oss så snart bryllupsdatoen er satt for å sikre at en av våre fotografer er ledig.

Må jeg vite tidspunkt for vielsen før jeg bestiller?

Nei du trenger ikke vite eksakt tidspunkt. Du kan ringe oss når det nærmer seg, eller når du vet mer. Det viktigste i første omgang vil være for dere å få satt av datoen hos oss.

Må jeg bestemme meg for fotograferingspakke før jeg bestiller?

Dersom du bestiller i god tid før bryllupet trenger du ikke være sikker. Vi ønsker helst å vite hvilken pakke du ønsker ca 2mnd før bryllupet.

Hvordan bestiller jeg time?

Ring oss på 51 88 14 00 eller send telefonnummeret ditt til fotograf@hjelm.no. Vi kan kontaktes på mail for spørsmål, men ettersom vi trenger en del informasjon for å sette opp en avtale foretrekker vi å snakkes på telefonen også.

Hva skjer etter at timen er bestilt?

Vi sender deg en mail med konkret informasjon om hva som skjer videre, og hva som er greit å huske på mot bryllupsdagen.

Når avtaler vi detaljene?

I forkant av fotograferingen settes det opp en samtaletime med fotografen. Dette er en fin mulighet til å bli kjent før den store dagen. Samtaletimen brukes også til å avtale og dobbeltsjekke alle detaljer som tidspunkt og møtested. Samtaletimen er selvfølgelig uten kostnad.

Hvor kan vi ta utebilder?

Det bestemmer dere! Hvis dere vet hvor dere vil ta utebildene forholder vi oss til det. Trenger dere hjelp med å finne et sted har vi mange forslag.

Hva hvis det regner?

Vi har to studio på Hinna som vi alltid fotograferer i, så dårlig vær er ikke noe problem. Vi har også et par lokasjoner under tak som kan brukes ved dårlig vær.

Hva skjer hvis fotografen blir syk/ikke kan stille?

En av fordelene med en profesjonell fotograf er at vi har en plan ved slike tilfeller. Vi er fire fotografer på Studio Hjelm som stiller opp for hverandre.

Kan vi ha med forlovere?

Selvsagt! Dersom dere ønsker å ha de med på noen av bildene gjør vi gjerne det. Det er greit å være forberedt på at vi som regel ikke bruker mye tid forlovere ettersom brudeparet er de viktigste på dagen, men fine bilder får vi.

Kan vi ta med barn?

Vi i Studio Hjelm har lang erfaring med å fotografere barn, og tar gjerne imot de også på bryllupsdagen. Det er viktig å huske på at å ha med barn kan stjele mye tid, så det kan være greit å ikke ha så mange bilder med barna.

Kan fotografen være med i vielsen?

Vi stiller gjerne opp i vielsen. Da møter vi i god tid før vielsen starter og dokumenterer hva som skjer. Her fanger vi gjerne små øyeblikk som paret selv kanskje ikke legger merke til.

Vi tar også regien etterpå ved å stille opp og fotografere paret på trappen etter vielsen. Fotografering inkludert vielse er pakke 2 i prislisten vår.

«Jeg er ikke så flink til å smile på kommando»

Dette hører vi ofte, men det ordner vi. Det er viktig å huske på at dette er vår jobb på fulltid.

«Jeg vet ikke hvordan jeg skal stå»

Du blir fortalt hvordan du skal stå, hvor du skal se og hva du skal gjøre, så det trenger du ikke tenke på. Vi tar hele regien under fotograferingen. Dette er noe vi gjør hele året. Det er vår jobb å få dere til å slappe av og føle dere vel. Etter samtaletimen har vi fått en pekepinn på hva dere ønsker, og styrer fotograferingen deretter.

«Jeg er ikke så glad i å bli tatt bilder av»

Det er det ikke så mange som er, men vi får alltid høre i etterkant at paret har hatt en kjekk opplevelse sammen med oss!

Lager dere bilder til å henge på veggen?

Studio Hjelm produserer det meste av forstørrelser selv, og tilbyr også et bredt utvalg av rammer. Vi bruker mye tid på å lage forstørrelsene dine, og finpusser alle detaljer for å gjøre bildene så gode som mulig. Valgene er mange, men vi hjelper dere med alt på visningstimen.

Kan vi kjøpe filene?

Det kan dere! Prisene finner dere i prislisten vår. Filene blir billigere dersom dere har kjøpt album hos oss. Kjøper man filene kan man printe bildene til privat bruk, men vi anbefaler at de bestilles hos oss. Som nevnt tidligere er det mye arbeid som går i å redigere bildene og lage de fine.

Hvorfor Studio Hjelm?

Dårlig vær kan ødelegge fotograferingen dersom fotografen ikke er forberedt - tar du sjansen? Vi har to studio på Hinna som sørger for gode bilder, selv i typisk vestlandsvær.

Alle våre fotografer er faglærte innenfor fotograffaget, og fotograferer på fulltid! Du kan stole på at vi kan yrket vårt.

Bryllupsdagen er bare én dag, og bildene er minnene man har igjen. Hvis fotografen blir syk har vi flere å ta av. Du risikerer ikke å bli stående uten fotograf dagen før bryllupet.

Vi er nøye på at dine bilder skal bli slik du ønsker!

Bruk en fotografmester - du ser forskjellen!

Hjertelig velkommen til oss!

Bryllupsfotografene Marita, Henriette, Arild og Stine Lise

51 88 14 00

fotograf@hjelm.no

Created By
Studio Hjelm
Appreciate

Credits:

© Studio Hjelm

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.