Loading

Digitaalis-taktiilinen pedagogiikka kieltenopetuksessa perusopetuksen ruotsi ja englanti sekä lukion ruotsi

Haluaisitko uusia ideoita opetukseesi? Tarvitsetko vinkkejä digiloikan toteuttamiseen omassa arjessa? Kaipaatko konkreettisia malleja toiminnallisuudesta ruotsin opetuksessa? Mietitkö, miten pelillisyyden voisi tuoda luontevaksi osaksi opetusta?

Digiopetus Syyrilä järjestää syksyllä 2018 Helsingissä ruotsin ja englannin opettajille sekä kieliä opettaville erityisopettajille kouluasteen mukaan räätälöityjä koulutuksia arki-iltapäivisin/-iltaisin. Huomaathan, että ruotsin perusopetuksen ryhmät 1 ja 2 ovat identtiset koulutuspäivät.

Digitaalis-taktiilinen pedagogiikka kieltenopetuksessa: perusopetuksen ruotsi -koulutus Helsingissä 21.8.2018 (ryhmä 1) ja 4.9.2018 (ryhmä 2)

Digitaalis-taktiilinen pedagogiikka kieltenopetuksessa: lukion ruotsi -koulutus Helsingissä 28.8.2018

Digitaalis-taktiilinen pedagogiikka kieltenopetuksessa: peruskoulun englanti -koulutus Helsingissä 11.9.2018

Koulutuksen kesto on 6 x 45 min (klo 13-18) ja sen aikana käydään läpi digitaalisen ja toiminnallisen kielten opetuksen hyödyntämistä perusopetuksen ja lukion ruotsissa tai peruskoulun englannissa. Osallistujat pääsevät tutustumaan kouluttajan omassa työssään testaamiin materiaaleihin ja tekemään myös konkreettista materiaalia omaan opetukseen.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä

(Parolan yhteiskoulu ja lukio; Digiopetus Syyrilä)

Hinta: Koulutuksen hinta 160 € (sis. alv 38,40 €) sisältää koulutuksen (6 t), materiaalit ja iltapäiväkahvin/teen. Osallistujalla tulee olla mukana oma kannettava tietokone (Win / Mac, pelkkä tabletti ei riitä, mutta sen voi ottaa lisäksi mukaan.), tavallinen hiiri sekä latausjohto. Toiminnallista osuutta varten osallistujalla on hyvä olla mukana omat sakset, erilaisia tusseja, kyniä sekä liimaa ja teippiä.

Ilmoittautuminen: Ryhmän maksimikoko 15 henkilöä ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 5 henkilöä. Perusopetuksen ruotsin ryhmän 1 ilmoittautumiset on jätettävä viimeistään pe 10.8.2018 mennessä ja ryhmän 2 ma 13.8.2018 mennessä. Lukion ruotsin koulutukseen ilmoittaudutaan 13.8.2018 mennessä. Perusopetuksen englannin koulutukseen ilmoittautuminen 27.8.2018 mennessä.

Koulutusvahvistus: Kaikki koulutukseen pääsevät saavat sähköpostiinsa koulutusvahvistuksen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta (perusopetuksen ryhmä 1 viimeistään 11.8). Huom! Jos et ole saanut ilmoittautumisen yhteydessä välittömästi viestiä ilmoittautumisen vastaanottamisesta tai koulutusvahvistusta viimeistään kahta viikkoa ennen, olethan yhteydessä!

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen, jota lähes kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa tai jakaa osiin.

Peruutusehto: Huom! Ilmoittautuminen on aina sitova. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, on hän itse velvollinen järjestämään tilalleen toisen henkilön. Koulutukseen ei siis ole listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla osoitteeseen digiopetus(at)gmail.com.

Digitaalisuuden hyödyntämistä oppimisessa.

Koulutuspaikka: Koulutus järjestetään Helsingissä aivan rautatieaseman vieressä Erilaiset oppijat ry:n toimitilassa osoitteessa Vuorikatu 16 A 1. Tila sijaitsee talon 2. krs:ssa, talossa on hissi.

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.