Loading

Okrasni luk Cerknica, 18. 5. 2020

Evo, kaj se zgodi, ko nimam nobene nove fotografije, da bi jo objavil na svojem foto dnevniku. Jasno, fotoaparat v roke! Odločil sem se, da bom poskusil s flešem. Pred desetletjem sem imel veliko veselja, ko sem s flešem osvetljeval predmete, pa tudi zabave in ljudi. Nekaj let so fleši, sojala, ozadja, prožilci, baterije in podobna šara počivli.

Pri nama na vrtu je nekaj okrasnih lukov, ki mi vsako leto pritegnejo pozornost. Boža kakšnega odreže in ga prinese v dnevno sobo, pa mi je enkrat ob takšnem dogodku prišlo na misel, da bi ga lahko fotografiral s flešem.

Te fotorafije sem napravil sredi dneva in tako je bilo svetlobe preveč. To se pri fotografiranju ne zgodi prav pogosto, pa sem bil kar malo zmeden.

Fotografiranje je bilo še kar enostavno. Še najtežje je bilo, da sem moral v klet po stojalo za fleš. Zaključil sem hitro, saj sem potreboval le eno fotografijo za foto dnevnik.

Tako narejene fotografije sem prenesel iz fotoaparata v računalnik in jih obdelal. Takrat pa so se začele težave. Katero fotografijo naj izberem? Kar nekaj časa sem se trudil, pa brez uspeha. Končal sem tako, da sem pripravil to fotozgodbo z večimi fotografijami.

Če bi izbirali vi, katero fotografijo od teh bi izbrali?

Created By
Milos Toni
Appreciate