Loading

Baby Magic Het meest magische moment van het leven

2D, 3D, 4D & HD Live Pretechografie bij Baby Magic

Bij Baby Magic beschikken we over zowel een opleiding tot echoscopist als meer dan 8 jaren ervaring in het nemen van echo's. Hierdoor vinden we sneller de beelden die we willen zien en is er meer tijd om te genieten van jouw baby'tje.

Het toestel dat we gebruiken voor onze echo's is van GE. GE is altijd al marktleider geweest en zijn concurrerende merken steeds een stapje voor geweest. Dit komt altijd tot uiting in de kwaliteit van de beelden en daarom zijn wij zo overtuigd om steeds voor dit merk te gaan. Het grote voordeel bij GE zit nog steeds in de snelheid waarmee 4D-beeld gemaakt wordt, waardoor dit veel vloeiender is als bij zijn concurrenten.

Een echo bij Baby Magic heeft geen enkele medische inhoud. De focus ligt op het maken van mooie beelden van jouw baby'tje en om hier op een rustige en huiselijke manier de tijd voor te nemen, zodat je zelf goed kan volgen wat er in de buik allemaal gebeurt. Daarom kan een echo bij Baby Magic op geen enkele manier een controle bij de gynaecoloog of vroedvrouw vervangen.

Je kan dit moment gebruiken om even te kijken naar jouw baby of voor een geslachtsbepaling.

Vanaf 6 weken kan je dit pakket kiezen. Tijdens dit moment zie je enkel de bekende zwart/wit beelden

Kies jouw moment aan de hand van jouw verwachtingen van jouw moment. Wil je gewoon eventjes kijken om te weten hoe jouw baby'tje er uit ziet en ben je niet echt op zoek naar fotoshoot-perfectie, dan is dit basis moment zeker wat je zoekt!

Je krijgt aan het eind 3 afdrukken in kleur op fotopapier mee als herinnering aan jouw magische moment, samen met de foto's en filmpjes die we gemaakt hebben op USB.

Kies jouw moment aan de hand van jouw verwachting...

Ben je op zoek naar uitgebreide herinneringen met veel foto's en filmpjes in een uitgebreide fotoshoot? Wil je graag wat meer tijd om de perfecte foto te vinden? Dan is het extra magisch moment iets voor jou!

Aan het eind van dit moment krijg je 6 afdrukken in kleur op fotopapier mee. Al de foto's en filmpjes staan op de bijgeleverde USB.

De beelden in dit moment zijn gelijkwaardig aan die van het Extra magisch moment, maar dit moment onderscheidt zich in het materiaal dat je mee krijgt.

Zo krijg je bij dit moment nadien 12 afdrukken in een album opgestuurd en krijg je een mooi compilatiefilmpje op DVD waarin al de mooiste foto's en filmpjes getoond worden. Zo heb je de mooiste herinnering aan jouw magische moment en de zwangerschap

Wens je jouw herinneringen aan jouw zwangerschap ook te spreiden over de volledige zwangerschap en de verschillende leuke momenten vast te leggen? Dan is het moment in evolutie ideaal.

Je krijgt hetzelfde materiaal als het luxe moment, dus 12 afdrukken in kleur in een album en een compilatiefilmpje van de mooiste foto's en filmpjes op DVD.

We verzamelen de beelden op 3 verschillende momenten in de zwangerschap. Je mag deze momenten volledig zelf kiezen, maar het is fijn om de baby in zijn geheel te zien ( rond 12 - 16 weken ) en daarna de evolutie te bekijken ( 24-27 weken ), om dan in een laatste moment de allermooiste beelden te verzamelen ( 27 - 32 weken ).

Je hoeft hiervoor enkel een afspraak te maken voor het eerste moment. De volgende 2 afspraken maken we samen op de meest ideale periode aangepast aan de omstandigheden in jouw specifieke situatie en verwachtingen

Mooie realistische beelden

Voor een perfect scherpe foto moet je wachten tot na de geboorte, maar de technologie maakt het mogelijk om al heel mooie, realistische beelden te zien van jouw wondertje

Ideale moment

Er zijn meerdere ideale momenten om een moment in te plannen. Wil je jouw baby'tje graag volledig zien, dan is 12 tot 16 weken een leuke periode.

Wil je liever het gezichtje en de specifieke karakteristieken van jouw baby'tje zien, dan is de Ideale moment hiervoor tussen 26 en 32 weken. Jouw baby'tje ziet er op dat moment al heel mooi uit en er is nog genoeg ruimte om hem/haar goed in beeld te brengen.

Na deze periode is het soms nog mogelijk om mooie beelden te maken van jouw baby, maar dan moeten we wel wat geluk hebben afhankelijk van de omstandigheden. Ligging van de placenta, hoeveelheid vruchtwater, dikte van de buikwand en ligging van de baby spelen vaak een hele grote rol.

Jouw baby in mooiste detailS

We zien rond 26-32 weken alles van de baby in stukjes. Gezichtje, handjes, voetjes, ...

Kom zelf jouw baby herkennen

Details van oogjes, mondje, neusje komen goed naar voren... Kom jij deze dingen herkennen van jouw eigen kindje?

Contactgegevens:

Baby Magic

Gobbelsrode 148 - 3220 Kortrijk-Dutsel

Brugstraat 11, 3550 Heusden-Zolder

www.babymagic.be