Loading

There is a life outside Sandra poudevida

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Moltíssimes coses, sóc una mica hiperactiva. Gaudeixo de la família, dels amics, ho celebro tot, faig esport, excursions, ballo i canto quan puc... i dedico una part del meu temps a l’acció social. Vaig fundar una Associació (www.amicsdemumbai.org) que em manté vinculada a realitats socials i culturals diferents a les quals vivim nosaltres.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Viatjar és el meu hobby preferit. Gaudeixo moltíssim de tots els viatges, però si he d’escollir un, em quedo amb els que he fet més vivencials: les estades a la Índia vivint l’autèntica realitat del país, vivint entre ells i coneixent la cultura des de dins.

Respecte els viatges d’oci, són el millor regal que em poden fer (aquí ho deixo, jeje).

Viatjar és la meva prioritat d’oci. Amb la família, amb amics, sola...

Una pel·lícula (o més):

M’agraden les basades en fets reals. Per dir alguna, he vist diverses vegades La Misión, Memòries d’Àfrica, La vida és bella, La llista de Schindler... les lligo molt a la música i són pel·lícules que tinc la banda sonora per escoltar-la de tant en tant. També m’agraden pel·lícules que trenquen amb allò que s’havia fet fins aquell moment, com el Show de Truman, E.T., 2001 Odisea en el espacio, Matrix, Poltergeist...

Una sèrie (o més):

No dedico gaire temps a les pantalles, però puc dir que les últimes que he vist són “Downton Abbey”, “Las chicas del cable”, “Cuéntame” (TV1) i “Cites” (TV3).

Un llibre (o més):

Gaudeixo molt llegint, i sóc molt diversa. Vaig alternant la lectura de clàssics (100 años de soledad, El viejo y el mar, Cinco hora con Mario, Momo...), amb novel·les més actuals. També llegeixo llibres relacionats amb la meva professió (psicologia positiva, afrontament del dol, de la vida...). I el gènere que més m’agrada és la novel·la històrica: del Xufo Llorens m’els he llegit tots i tinc la sort de després comentar-los amb ell. Altres autors serien: Carlos Ruiz Zafón, Isabel Allende, Noha Gordon, Antonio Gala...

Un grup, cantant o estil musical:

Aquesta és de les preguntes que més em costa respondre. Sóc molt diversa i escolto de tot, des de clàssica, pop actual, de la moguda dels 80, teatre musical... Ja veus, a casa em poden posar de tot perquè m’agrada (bé, excepte la música màquina o el heavy metal!).

Una cita amb la qual t’identifiques:

Tinc diversos “mantres” que viuen amb mi. Els meus fills cada dia senten algun. Ells ja acaben la frase quan els hi dic:

La verdad os hará libres
Contra pereza diligencia
Vive y sé feliz
Compartir es amar

Un record que no voldries oblidar:

Els baso en les emocions que em desperten: la sensació de quan et posen un fill recent nascut sobre el pit, la sensació de llibertat sobre un pic de muntanya, la sensació d'ingravidesa quan estic al mar o volant. Sensacions lligades als olors que em provoquen moments de felicitat perquè em transporten al més semblant al paradís (azahar - la primavera a Sevilla-, vaca -a la muntanya -, pernil bo, llagostins, carn d’olla -al Nadal-). Quan vull recordar aquests moments, tanco els ulls i ho revisc. Espero no oblidar-ho mai!

Records lligats a sensacions, olors, emocions...

Un somni personal a realitzar:

Viatjar en el temps. Ser altres personatges en altres èpoques i altres països.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! La protagonista del proper número serà:

Elena González

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.