VERDENS VERSTE FOTBALLKLUBB ER SAMLET MELLOM TO PERMER

Om du ennå ikke har sikret deg klassikeren ´SLEIVDAL IL - Tabellen er lang!´, så har du fortsatt sjensen!

Tegneserien Sleivdal er et tungt etablert merkenavn i fotballnorge etter 20 år på trykk i legendariske BOING.

Praktverket "Sleivdal IL - Tabellen er lang!" er en verdig oppsummering av karrieren, med 200 sprelske sider i solid hardcover!

Boka handler om den hjelpeløse tittelklubbens endeløse fiaskoer. En klokkeklar overdose humor og satire om norsk og internasjonal ball!

Boka byr på gamle synder og nye bommerter, og treffer fotballidiotien som herjer landet hardt i bjellene. Med strak vrist.

Trenerlegenden Hallvar Thorkildsen lanserte selv verket med et bokbad på Eldorado Bokhandel i Oslo. Her er Hallvar (i pappskalleversjon) etter showet, stødig flankert av tegnerne Ivan og Øyvind.

Oppmøtet på lanseringsturnéen satte publikumsrekorder.

Anmelderne gikk bananas i superlativjungelen.

Snart er det seriestart og nye ferier. Alle ønsker å forberede seg faglig til førstnevnte, og tilgang på godt og avslappende lesestoff til sistnevnte. Sleivdal-boka leverer på begge fronter. Den er dessuten en perfekt gave til deg selv, venner og bekjente, og duger dessuten som et høflig hint til medspillere på bedriftslaget som burde legge støvlene på hylla.

Den som har trettisju sekunder å slå ihjel på annet enn forseggjort content i Super-HD, kan la seg friste av boka i snutten under.

Fortvil ikke! Redd 2017 med "SLEIVDAL IL - Tabellen er lang!".

Tilgjengelig i samtlige nettbokhandler og i de beste ARK-butikkene.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.