PARIS & CHAMPAGNE HUSMANHAGBERG 2017

En kombination av Paris och Champagne är den perfekta belöningsresan. Med flyg till Charles de Gaulle åker vi direkt ut i vinlandskapet Champagne. Resan dit är ca 2 timmar och vi checkar in på ett vinslott. Provningar på två gårdar med cykel emellan. Ostar, olja och bröd ska såklart testas också. På kvällen en champagnemiddag med genomgående bubblor till maten. Dagen efter finns tid för konferens innan vi åker tillbaka till Paris för att få en smak av världsstaden. Sightseeing, en aktivitet eller egen tid. Vi samlas tidigt för middag och kanske Buddha Bar är en bra kombination av både middag och nattklubb. Alternativt kanske barhoppa i Quartier Latin? Ytterligare ett dygn i Paris skulle kunna innehålla en konstskola, en barista lektion eller ett klassiskt besök i Eiffeltornet.

Flera fantastiska möjligheter att välja vinhus finns såklart.

Förslag på hotell i Paris skulle kunna vara Hotel Paradis *** eller Prince de Galles ***** beroende på budget och läge.

Flyg t/r Stockholm-Paris, boende två nätter i dubbelrum inklusive frukost, transfer till och från flyg/Champagne/Paris, guidad champagneprovning på cykel, konferenslokal två halvdagar, guidad tur i Paris, 3 luncher, 2 middagar. Creative Meetings projektledning och platskunskap är inkluderad.

Dag 1 Flyg Stockholm-Paris, transfer till Champagne, cykelprovning, champagnemiddag

Dag 2 Transfer till Paris, barista skola och sightseeing, middag Buddha Bar

Dag 3 Konferens och hemresa

Created By
Jonas Bodin
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.