Loading

ad X Rensdyrhviskeren

Hasse 'Hassan' Sørensen

In English —>

grafisk designer, forfatter, konceptmager, kursusinstruktør og påtaget sær

Tellusgatan 9A · 224 57 Lund · Sverige

+45 31 50 20 15

adx@adx.dk

Facebook · Instagram · Bēhance

#adx #paletribe #propagandaministeriet #guerillastart #manualentillivet

"Jo længere ned du scroller, jo flere detaljer får du" (Samisk ordsprog)

Reklamebureauet The Pale Tribe

The Pale Tribe

Jeg er høvding i reklamestammen The Pale Tribe, som servicerer de kunder, der ikke interesserer sig for klassiske tv-reklamer og avisannoncer, men har brug for noget mere vedkommende, tankevækkende og provokerende ...

Det er alt fra det lokale pizzeria, over rockbands til organisationer under FN.

Det er fra Nuuk, i polarhavet, til Nouméa, i stillehavet.

The Pale Tribe tilbyder grafisk design til tryk, web og gravering, tekst, foto/videooptagelse og -redigering, konceptudvikling og meget andet.

The Pale Tribe på Facebook · The Pale Tribe på Instagram

Guerillastart

Guerillastart

Guerillastart er et website hvor du kan finde alle de gode tips til at få en forretning op at stå. Det henvender sig primært til dem der ikke har en millioninvestering i ryggen, og til dem som er parate til at lugte lidt af spånplader og panik.

Der er planer om – en gang i fremtiden – også at tilbyde nogle pakkeløsninger til små iværksættere, med regnskab, lager, website etc.

Sådan får du mere sex

Manualen til livet

Højdepunktet – hidtil – i min forfatterkarriere er bogen "Manualen til livet", som er et lommefilosofisk og lommehumoristisk forsøg på at forklare livets mere avancerede nuancer, ved at trække det hele lidt ned på jorden.

Bogen besvarer blandt andet disse vigtige spørgsmål:

  • Hvordan slipper du af med stress?
  • Kan en matematiklærerinde være lækker?
  • Hvordan får du din egen sekt?
Den evige pendler

Lidt mere personlig info ...

Jeg burde skamme mig! Lad mig lige skære ud i pap: Jeg skammer mig ikke, men jeg burde.

Jeg er født i Ølstykke, i nordsjælland, i 1970, og har siden boet i Hundested, København, Hanoi, Bangkok, Penang, Frederiksberg, Helsingør og Lund.

Ét ord der beskriver min baggrund er nok “berejst” – inden jeg fyldte 18 havde jeg opholdt mig i mindst 50 forskellige lande. Det fortsatte i mit voxenliv.

Jeg har to døtre: Simone, født 1996, og Manila, født 2004 (den ældste er jeg dog ikke far til, men ‘lånte’ fra hun var 5 år ...). Jeg bor i Lund, sammen med min yngste datter, min forlovede Annika, og hendes datter. – man kan aldrig få for mange piger i sit liv!

Jeg er uddannet grafisk formgiver, før der var datamater til, og har selv fuldt med udviklingen. Som underviser har jeg på mange områder været nødt til at være ‘forrest i bussen’.

Jeg er blevet beskrevet som “den grafiske verdens svar på Jamie Oliver”. Det var ikke ment som ros: Jeg taler alt-alt for meget, og får alt-alt for nørdede ting til at lyde alt-alt for nemme …

Jeg er anarkistisk af natur, og trives med at improvisere. Mit motto kunne være “Bare rolig, der er ikke styr på noget.”

Mine mest karakteristiske træk er nok at jeg er projektmager, og tænker ud af boblen – det er mig man ringer til, når man skal købe for 10.000,- kroner blandet vanvid til sit projekt eller sin markedsføring.

Du kan høre et interview her, hvor jeg bliver udfrittet af Anders Lund Madsen, på Radio24syv, i Fede Abes Fyraften.

Jeg taler flydende dansk, svensk og engelsk; en smule tysk og pidgin – og kan bestille kaffe på fransk, spansk, italiensk, thai og vietnamesisk …

Hvorfor “Hassan”? Fordi لقد دعا حسن منذ كنت طفل

Religiøs overbevisning: Militant ateist. (Det er med religioner som med tissemænd: Det er okay hvis du har én, og fint hvis du er stolt af den, men lad være med at tage den frem i offentligheden.)

Politisk ståsted: Jeg vil være den første midterfløjs-diktator i verden.

¿Faglig baggrund? – du kan se mit CV her.

Jeg tror at dét der præger mig mest – og gennemsyrer alt hvad jeg gør – er, at selvom jeg kommer fra en rimeligt velhavende familie, med veluddannede forældre, så er jeg altid endt med at bo, gå i skole og arbejde i enten barakker eller på et hotelværelse. Min skole var ufærdig, så vi havde klasse i en barak, jeg var med min far på arbejde, i Grønland, og boede i en barak, min lejlighed var ikke færdig, så jeg boede på et hotelværelse osv. ... Der var altid en stemning af midlertidighed og improvisation. Jeg navigerer fremragende i kaos, og det er endda blevet sagt, om mig, at jeg kan lave en internetserver, på et lokum i Bombay, ved hjælp af en Nokia 3310 og et stykke sølvpapir.

Mit reklamebureau (The Pale Tribe) havde i en periode kontor på Kronborg slot, i Helsingør. Det lyder jo fint, men ... Vi skulle lige selv male og sætte i stand ...

Det præger den måde jeg udfører mit arbejde: Jeg søger altid de billige, kreative, uortodokse og alternative løsninger. Samtidigt lægger det mig ikke fjernt at udfordre det etablerede, ortodokse, traditionelle. Jeg kan – rent ud sagt – være røv-provokerende og irriterende, i min iver efter at flytte fokus ud af den vedtagne boble.

“The older I get, the more I realise; there are no adults, and nobody knows what the fuck they are doing!”

Husk: Du kan slippe afsted med at sige det mest utrolige bullshit, hvis du bare påstår at det er et samisk ordsprog.

Man kan aldrig få for mange rener

Lidt blandede feriebilleder:

Sandheden er derude

Det er ikke lykkelige mennesker der er taknemmelige.

Det er taknemmelige mennesker der er lykkelige.

Det kan være en kamp at evne – og fastholde – at være taknemmelig. Det ligger genetisk til os mennesker at tage ting for givet. Vi tager livet for givet, maden på bordet, skolegang, fliser på fortovet, vand i hanen og et kindkys.

Lykken må være et andet sted. Et andet studie, rundt om hjørnet, til næste år, når jeg vinder ...

Du sidder og kigger på en skærm lige nu. På internettet. Det er fantastisk hvad det kan! Og når du vender blikket væk fra skærmen, så er det hele dér, i 3D. Alt det der skaber lykken i dit liv.

Alt hvad du skal gøre er at sætte pris på det.

Livsglæden er derinde

Det tog noget tid for mig at forstå, men jeg tror at jeg er ved at fatte det: Livsglæden kommer ikke af at erkende hvad du kan få ud af livet, men af hvad du kan bidrage med.

Vi mennesker definerer os selv igennem vores handlinger. Vi vil påvirke verden.

Det ér ikke så vigtigt om du har de smukkeste øjne i verden.
Det vigtige er at verden er smukkest i dine øjne.

– samisk ordsprog

Hassan Sørensen · Tellusgatan 9A · 224 57 Lund · Sverige · +4531502015 · adx@adx.dk

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.