Loading

Na het succes van de GURU MASTERS in 2016 kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Daarom is de GURU MASTERS terug! Met een prijzenpot van meer dan €7000,-, verschillende voorrondes verspreid door Nederland en een zinderende finale is dit een evenement dat je niet mag missen!

CONCEPT

Het idee is vrij simpel. Er zijn 3 losse voorrondes waarbij iedereen zich mag opgeven. Er kunnen maximaal 45 vissers per voorronde meedoen. Bij iedere voorronde wordt er in vakken gevist van maximaal 15 man waarvan er telkens 3 per vak gekwalificeerd worden voor de finale. Het inschrijfgeld bedraagt 30 Euro per voorronde en je mag zoveel voorrondes vissen als je wilt. Het grootste gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar de finale, met als resultaat: Ongekende prijzen. Daarnaast zal hier ook nog eens een grote hoeveelheid GURU en MAINLINE MATCH prijzen aan worden toegevoegd. Maar naast de grote finale prijzen zijn er ook prijzen te winnen tijdens de voorrondes!

WATEREN EN DATA

  • 13 mei Voornskanaal Hellevoetsluis
  • 16 juni Noord Hollands kanaal Landsmeer
  • 19 Augustus Starckenborg kanaal
  • 22 september Noord Hollands kanaal Purmerend FINALE

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.