Loading

FAQ Anette Bruzan PHOTOGRAPHY

Hur levererar du bilderna?

Via ett online galleri. Alla bilder finns högupplösta och kan enkelt laddas ner av er. Bilderna finns tillgängliga i 12 mån. Från galleriet kan ni enkelt dela med er av bilder till vänner och bekanta. Detta ingår och kostar ingenting extra.

Ingår det högupplösta filer?

I alla mina paket ingår de redigerade högupplösta filer.

Hur många bilder får vi?

Det beror på vilket paket ni väljer. För en heldag blir det mellan 500 och 700 bilder.

Beroende på säsong tar det ca 4 - 12 veckor att få era bilder levererade

Ingår det album?

Jag erbjuder vackra och exklusiva fotoböcker i flera storlekar och med olika omslag.

Pris från 2.500 kr.

Extra albumuppslag

500:- / st

Kopia på album till familj / vänner

3000:- / st

Får vi använda bilderna fritt?

Ni har full användningsrätt till bilderna. Och jag ser gärna att ni använder dom. Ni får däremot inte sälja dom vidare eller ge bort dom till tredje part. Och jag ser såklart gärna att ni skriver vem som tagit bilderna när ni lägger ut dom på sociala medier. Bilderna får inte ändras eller redigeras efter leverans utan fotografens tillåtelse. Detta gäller även filter på Instagram som inte är tillåtet.

Skall vi tillhandahålla mat?

Enligt mitt avtal skall ni tillhandahålla mat om jag fotograferar 8 timmar eller mer. Eller om fotograferingen pågår längre än till kl 19.00. Jag sitter gärna med i festlokalen bland gästerna. Det ger mig bra överblick och risken är mindre att jag missar något. Men det är inget krav. Däremot måste jag sitta i direkt anslutning till matsalen för att snabbt kunna vara på plats när något sker som vi vill föreviga.

.

Hur bokar vi?

Tänk gärna på att vara ute i god tid. Lördagar under högsäsong bokas upp väldigt snabbt

För att boka mig som er bröllopsfotograf behöver jag ett signerat kontrakt och 50% i bokningsavgift. Datum är till 100% bokade när kontrakt är påskrivet och bokningsavgiften är betald.

Säkerhet

Som yrkesfotograf med aktivt medlemskap i Svenska fotografers förbund (SFF) tar jag mitt uppdrag på största allvar. Detta innebär att jag alltid medhaver en dubbel uppsättning professionella kamerahus, optik samt en mängd laddade batterier och minneskort. Detta för att minska risken att något oförutsett ska ske med era bilder under er dag. På samma vis försäkrar jag att era originalbilder backas upp och lagras på en hårddisk, en extern hårddisk samt i en molntjänst upp till 3 månader efter slutleverans. Detta för att ge er möjlighet att kunna ersätta bilder vid eventuell stöld eller olycka. Utöver detta innehar jag under hela mitt uppdrag skydd i från Svenska fotografers förbunds rekommenderade försäkringstjänst Gefvert försäkringar, samt investerar alltid i högkvalitativ utrustning och digitala verktyg.

Vid sjukdom av fotograf ersätter fotografen en likvärdig ersättare

Vad ingår i en heldagsfotografering?

Jag brukar börja med brud och brudgums förberedelser Då tar jag också detaljbilder på skor, klänning, blommor, ringar mm.

Därefter blir det porträttfotografering av er båda tillsammans. Brukar alltid rekommendera att vi gör en "First look" Ett väldigt fint och känslosamt minne.

First look Olle & Sofie

Efter vigseln blir det gratulationer och grattis kramar . Därefter porträttfotografering om det inte gjordes före vigseln. Porträttfotograferingen sker på platser vi kommit överens om. Vanligtvis kommer sedan brudskål och mingel vid festlokalen. Då brukar jag också passa på att ta olika gruppbilder som t ex vänner och familj. Sedan är det dags för middag med tal . Jag har då också hunnit fotografera festlokalen och bordsdekorationer. Till sist på kvällen blir det bilder när ni skär tårtan, dansar brudvals och svänger loss på dansgolvet. Jag brukar också boka in kvällsporträtt i solnedgången. Bästa tiden för vackra porträtt!

Vad ingår i en halvdagsfotografering?

Här ingår vanligtvis samma saker som vid heldag fram till middagen. Så det man går miste om är middag, tal, reaktioner, skärning av tårta, brudvals, den allmänna dansen och kvällsporträtten

Hur får vi bästa ljuset att fotograferas i?

Om schemat inte tillåter fotografering på annan tid än mellan 11:00 – 15:00., är det absolut att föredra om det finns en plats att fotografera där vi kommer ifrån direkt solljus. Solljus mitt på dagen är väldigt starkt och står högt på himlen vilket lätt ger mörka skuggor under ögonen och näsa, vilket inte är att föredra. Därför föreslår jag att man planerar så man kan fotografera i skugga dvs under träd eller med en byggnad som skuggar osv. Då kommer vi få ett mycket jämnare och mjukare ljus som alltid är att föredra. För absolut bäst ljus att fotografera i krävs det att ni planerar in tid ca 30-40min innan solen går ner. Det är svårt att beskriva men ljuset är otroligt vackert då, nästan som ett varmt mjukt ljus som omfamnar er. Tänk på att tiden naturligtvis är olika för olika platser och årstider så kolla gärna upp vad som gäller för dagen då ni gifter er

Vigsel

Utomhusvigslar är naturligtvis en dröm att fotografera, men om vigseln är mellan 11:00 – 15:00 är det värt att planera så ni kommer stå i någon form av skugga. Det ger inte bara skarpa och oattraktiva skuggor utan kan även vara väldigt varmt för er att stå mitt i direkt solljus. När är bäst att planera en utomhusvigsel? Absolut bäst tid är ca 2-3h innan solen går ner. Jag brukar alltid rekommendera att ni kör ett "unplugged wedding" Dvs be era gäster lägga undan sina mobiler helt under vigseln. Så mycket trevligare för er och gästerna att vara med er i stunden och inte i sina mobiler.

.

We can’t even thank you enough for taking such beautiful and perfect pictures of our wedding. You were so easy to work with and you made us feel beautiful! You truly went above and beyond our expectations and we couldn’t be happier with our pictures.
Thank you!! Love – Ben & Stephanie

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.