Loading

Curlpower is naast het samenzijn, samenleven en samenwonen ook samenwerken. Creaties ontstaan naast onze verschillende werkplekken dus ook in de keuken, onder de dekens […], aan diverse brainstormtafels en samen fietsend door de regen. Curlpower is inzetbaar bij reclame- of PR bureaus of direct voor een klant. Onze focus ligt op bedenken en vervolgens maken van content (foto, video, illustratie en motion graphics) en daarnaast doen we onder Crafts, Cinema en Classroom nog wat andere leuke dingen.

Curlpower Content. Foto, video, illustratie, motion graphics, lichtgewicht animatie, jij brieft het. Doen wij de rest.

Curlpower Crafts. Wij zijn trotse 'accomplices' van het superb Bobbinhood. Wij geven onder andere landelijk zeefdrukworkshops in opdracht van dit mooie merk.

Curlpower Cinema. Dit is zo vers, dat wij onderling nog over elkaar heen rollen (too many details...) over de invulling, maar dat het leuk wordt beloven we. Rol die mooierooie loper maar vast uit.

Curlpower Classroom. Wij zijn erg content met ons werk. Vooral omdat het eigenlijk als hobby voelt. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring en die kennis delen we graag in een sessie op maat.

Wobbel Board

Voor Wobbel Board maakten we een stop motion filmpje ter aankleding van het vierjarig bestaan. Vanaf de eerste batch Wobbels zijn we er al bij met fotografie, filmpjes en ander leuks. Een heel fijne en trouwe klant, die ons iedere keer weer de volledige creatieve vrijheid geeft. Dit vertrouwen schept een heel prettige band en daar hopen we nog lang van te mogen genieten. Gefeliciteerd Wobbel!

Animated gifs op maat

Curlpower maakt nu ook video achtergronden (met bijvoorbeeld je geanimeerde logo, die maken we ook...) voor in Stories en we leveren pakketten vanaf 5 animated gifjes op maat, in je eigen huisstijl en op basis van je eigen wensen en input. De animated gifjes zijn door jezelf te plaatsen in Stories, maar je kunt ze ook uploaden zodat ze door je volgers en fans te plaatsen zijn in hun eigen Stories, op basis van vindbaarheid via hashtags in Giphy. Zie onze voorbeelden hieronder. Mail voor prijzen en mogelijkheden.

Dolly Bakfiets

Voor Dolly Bakfiets maakten we een illustratieve ansichtkaart en een filmpje ter promotie van de mogelijkheid tot het aanvragen van een proefrit aan huis.

Ivy & Oliver

Voor Ivy & Oliver maakt Curlpower animaties, doen we de huidige fotografie, ontwikkelde we een grid voor social media posts en hebben we geholpen bij de presentatie op de beurzen zoals recent ShowUp. Voor de animaties brengen we de illustraties, getekend door Eefje Kuijl, tot leven in een serie educatieve verhaaltjes voor jong en oud.

Uitgeverij Clavis: Raaf en Papegaai

Voor Raaf & Papegaai door Li Lefébure en Jenny Bakker (Uitgeverij Clavis) maken we een serie kinderboekentrailers van de bijzondere Raaf en Papegaai boeken. We brengen enkele delen uit het boek tot leven in combinatie met tekst en verkoop informatie. Ook interesse in een (kinder)boekentrailer? Mail! Voor uitgeverijen kunnen we tevens een abonnementsprijs ontwikkelen op basis van meerdere titels per jaar.

Videoclips Jan Rot - Pijn (Hurt - Cash - Nine Inch Nails) en Fakkel in de wind (Candle in the Wind - Elton John)

Een verse clip voor Jan Rot weer. Met nog meer in de pijplijn kunnen we ons door deze samenwerking inmiddels trots 'Rotleverancier' noemen. Er liggen nog wat mooie plannen op de plank dus later meer.

Videoclip Jan Rot - ÉÉN (One - U2)

Voor Jan Rot maakte Curlpower al eerder een clips bij zijn singles en er volgen er meer. Iedere keer weer een zeer fijne samenwerking, volgens de gehele Rot familie was er de juiste chemie en geeft Jan zich volledig over aan ons. Een bijzonder compliment en we kunnen dus niet wachten op de volgende!

IVIO Wereldschool

Voor de IVIO Wereldschool maakten we op reis een film waarin in een minuut wordt uitgelegd waarom een gezin, wij zelf in dit geval, zou kiezen voor onderwijs onderweg tijdens bijvoorbeeld een wereldreis. Wat zijn de voordelen en wat kun je verwachten? Omdat wij zelf doelgroep zijn en ook daadwerkelijk van de dienst gebruikmaken tijdens onze reis, vonden we een mooie samenwerking op ruim 10.000 kilometer afstand. Meer over de Wereldschool vind je op Wereldschool.nl.

Wobbel. Invitation to grow

Vanaf de eerste batch Wobbels mogen wij al met gepaste trots foto- en video content maken voor dit fantastische merk dat in inmiddels over de hele wereld Wobbelt in rap tempo. Keep that up! And down. Up and down!

Hasbro Nerf

Voor Hasbro Nerf maakten we content met alle blasters die we natuurlijk eerst allemaal uitvoerig hebben getest in onze studio. De content bestaat uit filmpjes, motion graphics, animaties, boomerangs en fotografie. In samenwerking met Kim Bosman voor OMD Media. Naast Nerf verzorgden we ook nog content voor Monopoly.

Histor Highlights

In samenwerking met Isobar verzorgden we een Histor social film waarin onze zoon de prachtige hoofdrol vertolkte in dit waargebeurde verhaal van de roze glittermuur.

Studio Ditte

Voor Studio Ditte maakten we een aantal animated social films waarin hun unieke behang tot leven komt.

Way to Play Toys

Voor Way to Play Toys maakten we een serie posts rondom de zeer innovatieve, flexibele en vooral kwalitatieve autobaan van kindvriendelijk rubber.

Zeeman

Voor Zeeman maakten we in opdracht van Brandfighters een animatie. De opdracht was om de vier best lopende producten te verwerken in een korte film of animatie. Carte Blanche. We schreven een scriptje waarin alle vier producten aan bod kwamen en elkaar op 'logische' wijze opvolgen... Hoe dan? Ook maakten we hiermee zelf onze allereerste animatie. Soms moet je gewoon ja zeggen en daarna kijken of je het wel kan. Zoals Pippi ooit zei: 'Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan'. Ahoy!

Curlpower! © 2021 is een samenwerking van: Dani van Oeffelen en Jonas van der Zeeuw : : Chassestraat 3 : : 2518 RV Den Haag : KVK 27327751 Den Haag - Btw-id: NL002039082B56