Loading

Curlpower is naast het samenzijn, samenleven en samenwonen ook samenwerken. Creaties ontstaan naast onze verschillende werkplekken dus ook in de keuken, onder de dekens […], aan diverse brainstormtafels en samen fietsend door de regen. Curlpower is inzetbaar bij reclame- of PR bureaus of direct voor een klant. Onze focus ligt op bedenken en vervolgens maken van content (foto, video, illustratie en motion graphics) en daarnaast doen we onder Crafts, Cinema en Classroom nog wat andere leuke dingen.

Curlpower Content. Foto, video, illustratie, motion graphics, lichtgewicht animatie, jij brieft het. Doen wij de rest.

Curlpower Crafts. Wij zijn trotse 'accomplices' van het superb merk Bobbinhood. Wij geven onder andere landelijk zeefdrukworkshops in opdracht van dit mooie merk.

Curlpower Cinema. Dit is zo vers, dat wij onderling nog over elkaar heen rollen (too many details...) over de invulling, maar dat het leuk wordt beloven we. Rol die mooierooie loper maar vast uit.

Curlpower Classroom. Wij zijn erg content met ons werk. Vooral omdat het eigenlijk als hobby voelt. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring en die kennis delen we graag in een sessie op maat.

Videoclip Jan Rot 'ÉÉN' (One - U2)

Vers werk! Voor Jan Rot maakte Curlpower een muziekvideo bij de nieuwe single. Een zeer fijne samenwerking, volgens de gehele Rot familie was er de juiste chemie en gaf Jan zich volledig over. Een bijzonder compliment en we kunnen dus niet wachten op de volgende!

https://youtu.be/eFZ-iqbVEug

IVIO Wereldschool.

Voor de IVIO Wereldschool maakten we op reis een film waarin in een minuut wordt uitgelegd waarom een gezin, wij zelf in dit geval, zou kiezen voor onderwijs onderweg tijdens bijvoorbeeld een wereldreis. Wat zijn de voordelen en wat kun je verwachten? Omdat wij zelf doelgroep zijn en ook daadwerkelijk van de dienst gebruikmaken tijdens onze reis, vonden we een mooie samenwerking op ruim 10.000 kilometer afstand. Meer over de Wereldschool vind je op Wereldschool.nl.

Wobbel. Invitation to grow.

Vanaf de eerste batch Wobbels mogen wij al met gepaste trots foto- en video content maken voor dit fantastische merk dat in inmiddels over de hele wereld Wobbelt in rap tempo. Keep that up! And down. Up and down!

Hasbro Nerf.

Voor Hasbro Nerf maakten we content met alle blasters die we natuurlijk eerst allemaal uitvoerig hebben getest in onze studio. De content bestaat uit filmpjes, motion graphics, animaties, boomerangs en fotografie. In samenwerking met Kim Bosman voor OMD Media. Naast Nerf verzorgden we ook nog content voor Monopoly.

Histor Highlights.

In samenwerking met Isobar verzorgden we een Histor social film waarin onze zoon de prachtige hoofdrol vertolkte in dit waargebeurde verhaal van de roze glittermuur.

Studio Ditte.

Voor Studio Ditte maakten we een aantal animated social films waarin hun unieke behang tot leven komt.

Way to Play Toys.

Voor Way to Play Toys maakten we een serie posts rondom de zeer innovatieve, flexibele en vooral kwalitatieve autobaan van kindvriendelijk rubber.

Zeeman.

Voor Zeeman maakten we in opdracht van Brandfighters een animatie. De opdracht was om de vier best lopende producten te verwerken in een korte film of animatie. Carte Blanche. We schreven een scriptje waarin alle vier producten aan bod kwamen en elkaar op 'logische' wijze opvolgen... Hoe dan? Ook maakten we hiermee zelf onze allereerste animatie. Soms moet je gewoon ja zeggen en daarna kijken of je het wel kan. Zoals Pippi ooit zei: 'Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan'. Ahoy!

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.