Loading

Matilda Söderström Photography Bröllop 2020

Bröllopsfotografering

Så funkar det hos mig

Jag har fotograferat bröllop i 10 års tid och under tidens gång har många nya insikter landat hos mig. Varför jag fotar bröllop är en viktig del och hur jag gör det är en annan. Fotografi har varit det största och viktigaste för mig ända sedan mitten av gymnasiet och jag har haft en stor drivkraft att alltid komma framåt i det jag gör. Egentligen inga stora tydliga mål har satts men jag har alltid känt att jag vill lära mig mer och göra mer. Sanningen är också att fotografi inte är allt för mig utan jag har även en stor passion i yrket som socionom - något som jag studerade till i Gävle mellan 2011-2015. Numera jobbar jag heltid som kurator och mentor på en gymnasieskola och det är också något som jag hela tiden vill fortsätta utvecklas inom och älskar att spendera min vardag med.

Varför jag fotograferar bröllop är något som utvecklats till en självklarhet på sista tiden. Jag vet och har fått många kvitton på att bilder från en bröllopsdag/helg är något som bara blir viktigare med varje dag som går och inte minst för er om så för er familj. När nära och kära inte längre finns med oss, när barn blir stora och när era egna minnen försvagas kan bilder (och en riktigt fin film såklart!) göra underverk. Att få förtroendet av er att finnas med på ett hörn av er familj för en dag är stort. Inget självklart utan bara en stor ära för mig. Att få dela er glädje, att få dela er sorg. Bröllop väcker ibland starka känslor hos er och gäster och kan påminna en om livet med alla dess upp och nedgångar.

Hur jag fotograferar bröllop är dels något som varit självklart sedan starten: med mycket empati, lyhördhet och jordnära lugn som ledord. Däremot var ett stort och tufft beslut tvunget att tas denna sommar och det var att tacka nej till fler brudpar. Hur mycket jag än älskar att fota så behöver hjärnan också få vila upp sig och för att ni som brudpar ska få mesta och bästa service som ni förtjänar har jag valt att endast boka upp mig på ett fåtal helger varje år från och med sommaren 2019. Tidigare säsonger har jag fotograferat mellan 12-17 helger och det fungerar inte när jag nu jobbar heltid till vardags.

Sommaren 2019 är jag fullbokad sedan ett tag tillbaka och jag börjar nu se över helgerna för 2020. Om du vet att du just nu planerar ert bröllop för 2020 rekommenderar jag er starkt att kontakta mig för att börja bolla redan nu eftersom jag endast kommer att boka upp mig på ett fåtal helger. Jag reser gärna både inom Sverige och utomlands och har under 2018 fotograferat bröllop i Spanien och Italien och kommer även att fortsätta med dessa typer av uppdrag i framtiden.

Ta gärna en titt på mina prisförslag nedan. Har du frågor om mina upplägg, hur jag arbetar eller vill träffas för en fika - tveka inte att kontakta mig på info@matildasoderstrom.com

“Vi kommer aldrig kunna TACKA dig nog för att du var med och förevigade vår dag. Det betyder så otroligt mycket, fina människa. Du tillhör oss och vår familj och har fått en alldeles egen fin plats i våra hjärtan!” - Astrid & David, 2015.
Paketpriser

Weekend

15 timmar under en helg

  • Alla bilder (ca 1100-1300) levereras högupplöst digitalt i ett webbgalleri samt ett bildspel
  • Disponera 15 timmar under kvällen innan, bröllopsdagen och morgonen efter
  • Förlovningsfotografering på gemensamt överenskommen plats
  • Fotobok storlek 25x25 cm / 40 sidor / linneomslag
  • Reseersättning ingår inom Europa

45.000 kr inkl moms

Heldagsfotografering deluxe

12 timmar fotografering

  • Jag levererar ca 800-1000 bilder i högupplöst format digitalt samt ett bildspel
  • Reseersättning ingår inom hela Europa

35.000 kr inkl moms

För att skicka en förfrågan om ert datum eller gå vidare till bokning, maila mig på info@matildasoderstrom.com eller besök nedan för mer bilder.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.