Loading

Matilda Söderström Photography Bröllop 2018-2019

Priser 2018-2019

Bröllopsfotografering

Så funkar det hos mig

Ni mailar eller ringer mig med en förfrågan om ert datum - om jag är ledig så vill jag gärna veta allt om er och er dag. Era förhoppningar och era förväntningar är jätteviktiga så att jag vet att jag kan vara rätt fotograf för just er.

Sedan träffas vi för en gofika eller Skype-date där vi pratar lite mer så att vi känner att vi klickar och att ni vet att jag är rätt för er. Om jag är det så skickar jag ett avtal samt en faktura på en deposition. Denna är på 50% av det totala priset och är en säkerhet för oss båda när vi låser in ert datum. Jag är där endast för er och jag vet att ni har valt mig till er fotograf.

BIG DAY IS HERE!!! Jag har troligtvis träffat er ett par gånger innan dess men det är lika nervöst för det. Pepp dagen innan och massor av love bombing. Väl på plats är jag där i god tid innan för att scouta lite och göra er bekväma att jag dokumenterar. Ofta lite på avstånd i början. När ni väl har vant er kommer ni förhoppningsvis inte märka att jag är ganska mitti händelsernas centrum och drar mig inte för att komma ganska nära. Jag använder sällan telezoom eller objektiv som gör att jag måste vara på långt avstånd.

Tillsammans har vi en oförglömlig dag och ofta får jag höra "jag insåg inte ens att du stod där" efteråt. Jag jobbar diskret, närvarande och med hög tolerans, empati och tålamod :)

Öland 2016

Efter Bröllopsdagen

Någon vecka eller två efter er bröllopsdag får ni se era första bilder i form av ett bildspel. Jag väljer musik och urval av bilder utifrån hur jag såg er dag och det är lite gråtvarning på denna upplevelse så förbered er så att ni inte sitter på bussen när ni tittar första gången!

Efter att ni hämtat er från er första tjuvtitt och betalt er slutfaktura får ni en personlig länk till ert galleri där ni kan se alla bilder och även ladda ned dem högupplöst, skicka vidare till era gäster och skapa favoritlistor. Ni kan även beställa förstoringar direkt från ert galleri hem till er.

Extra tillval

Jag erbjuder vackra och exklusiva fotoböcker i flera storlekar och med olika omslag. Under vår konsultation visar jag er de olika böckerna och ni får chans att lägga till en bok till ett förmånligare pris än om ni väljer att beställa efter bröllopet. Pris från 2.500 kr.

“Vi kommer aldrig kunna TACKA dig nog för att du var med och förevigade vår dag. Det betyder så otroligt mycket, fina människa. Du tillhör oss och vår familj och har fått en alldeles egen fin plats i våra hjärtan!” - Astrid & David, 2015.
Paketpriser

Weekend

15 timmar under en helg

 • Alla bilder (ca 1100-1300) levereras högupplöst digitalt i ett webbgalleri samt ett bildspel
 • Disponera 15 timmar under kvällen innan, bröllopsdagen och morgonen efter
 • Förlovningsfotografering på gemensamt överenskommen plats
 • Fotobok storlek 25x25 cm / 40 sidor / linneomslag
 • Reseersättning ingår inom Europa

45.000 kr inkl moms

Inspirationsfotografering på Facienda i Strängnäs tillsammans med Rental Stories, En Nypa Socker, Skillad Florals, By Malina Bridal samt Baxer herrkläder i Eskilstuna.

Heldagsfotografering deluxe

12 timmar fotografering

 • Jag levererar ca 800-1000 bilder i högupplöst format digitalt samt ett bildspel
 • En förlovningsfotografering innan bröllopsdagen ingår även i Stockholms län.
 • Reseersättning ingår inom hela Europa

35.000 kr inkl moms

Förlovningsfotografering

Ni får en chans att känna på hur det kan vara att bli fotograferad och självklart får ni mysiga bilder på er själva - antingen vardagligt eller extra festligt. Använd bilderna till festprogram, inbjudningar eller hemsidor, möjligheterna är oändliga!

Heldagsfotografering

Rosenhanska Magasinet 2016

8 timmar fotografering

 • Jag levererar ca 500-700 bilder i högupplöst format digitalt samt ett bildspel
 • Reseersättning ingår inom hela Norden

Täcker största delen av dagen såsom förberedelser, vigsel, porträtt, mingel och gruppbilder. Lite beroende på ert upplägg kan en majoritet av middagen hinnas med.

Pris: 28.000 kr inkl moms

Halvdagsfotografering

5 timmar fotografering.

 • Jag levererar ca 300-500 bilder i högupplöst format digitalt samt ett bildspel
 • Reseersättning ingår inom Norden

Täcker de viktigaste momenten under dagen såsom vigsel, porträtt, mingel och gruppbilder. Lite beroende på ert upplägg kan en liten stund av de sista förberedelserna (sätta på sig klänning och first look) hinnas med och/eller första talet på middagen.

Pris: 22.000 kr inkl moms

Bokning

För att skicka en förfrågan om ert datum eller gå vidare till bokning, maila mig på info@matildasoderstrom.com eller ring mig på 0703651332.

Sommaren 2018 har jag få lediga lördagar kvar. Vänta inte, kontakta mig idag om ni är intresserade av att boka mig till ert datum. För bröllop under oktober-april samt utlandsbröllop skickas individuella offerter. Kontakta mig för mer info!

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.