tvoj posao snova zagrizi !

.

ljiljajo3@gmail.com

Mogu reci da sam tek pocetnik u ovom poslu i da mi je do danas bilo poprilicno naporno da da otvaram razne profile i razne stranice na svim mogucim drustvenim mrezama,da kreiram blogove,razne tekstove za oglasavanje,ali sam uhvatila sebe da se ustvari ja to pripremam za ozbiljan marketing!!! i da sam zapravo "ZAGRIZLA"dobro ovu "jabuku" A najlepse od svega je da radim kada i koliko hocu,da mogu ujutru posao da pocinjem sa soljicom tople kafe u svome krevetu..i kako dan odmice,sve je zanimljivije,prenosim posao u druge prostorije.pa u svoj vrt,pa kod prijateljice: ????Divno je ,mozete raditi opusteno,i gde hocete..samo ponesite sa sobom laptop(tablet.telefon) I reci cu Vam u poverenju (nemojte molim Vas siriti dalje),zbog ovoga bih mogla napustiti svoj sadasnji posao u Banci!!!

Vi mozete birati!!Mozete svoje slobodno vreme koristiti postujuci tugaljive statuse na FB,iscekivati"like" na te fotke sarenih livadica ,srculencica,selfija(tako sam i ja radila))....a bogami mozete jos mnogo vise!!! Mozete pokusati da se druzite na jedan drugaciji nacin na internetu!Taj nacin moze doneti dobru zaradu,ako ste ga prihvatili kao svoj posao kome ste se ozbiljno predali par sati na dan !!!

Pridruzite se! Dobro dosli! Otavite poruku na mom FB profilu

Created By
Ljiljana Jovanovic
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.