Prislista Boudoir Morgongåva Fotograf Sandra Jensen

Nu vill jag vill berätta för dig om min andra passion vid sidan av bröllopsfotografering.

Min andra stora passion är att fotografera boudoir som morgongåva. Jag älskar det för jag får vara konstnärlig med det naturliga ljuset, och för det självförtroende jag ger många kvinnor.

Jag jobbar med det naturliga ljuset för att ta fram det vackra hos dig.

Boudoir som morgongåva är sensuella, svartvita bilder av bruden i de vackraste underkläderna man kan tänka sig, som man kan ge som morgongåva till sin partner på bröllopsdagen, eller varför inte Alla Hjärtans Dag.

Jag fotar dig i en lyxig och lugn hotellmiljö, alternativt utomhus i soluppgång eller solnedgång på sommaren om du föredrar det.

"Varje kvinna borde göra en boudoir session. Det är otroligt roligt och ger en underbar egoboost." carolina

Ge något som bara är för din älskling. The Secret of you!

Jag är stolt över det självförtroende jag ger många kvinnor

5 vanliga orsaker att tveka

1

"Jag vet inte hur jag ska vara sexig" - Vad bra! Jag tycker det är mycket enklare att fotografera kvinnor som inte har förutfattade idéer om hur man är sexig. Jag kommer aldrig säga att du ska se sexig ut.

2

"Jag måste gå ner i vikt först" - Jag jobbar med ljus, vinklar, kläder och positioner som passar dig. Det är mitt jobb, och jag uppmuntrar dig att att tycka om dig själv som du är. Du är vacker!

3

"Jag är inte photogenic" - Det är möjligt att ta vackra bilder på alla kvinnor på denna planet. Jag guidar dig så du känner dig avslappnad och vacker.

4

"Det känns naket att fota morgongåva" - Att fotas i underkläder är faktiskt inte mindre kläder än att man går i bikini eller baddräkt på sommaren eller i simhallen.

5

"Jag är ingen underklädestjej" - Jag hjälper dig att hitta underkläder som känns bra för dig. Man kan ju ha lingerie som känns mer påklätt. Jag har också bodys, negligér, slöja och annat du kan låna.

"Varma rekommendationer vill jag ge Sandra. Inte bara det att hon tar otroligt vackra bilder, så är hon fantastiskt duktig, trevlig, närvarande och får en att känna sig bekväm framför kameran." Elisabeth

paketpris

Mitt boudoirpaket inkluderar 2 timmar av mitt konstnärliga arbete, kostnad för hotellrum, samt 10 stycken exklusiva Fine Art utskrifter (10×15 cm) i en handgjord lyxig box, alternativt 10 st bilder i ett album, 15×15 cm med linneomslag.

Pris 4900 kr

Ibland bokar jag hotell en hel boudoirhelg och fotar flera morgongåva, och då ger jag 1000 kr i rabatt. Anmäl ditt intresse via bokningen nedan. Går inte att kombinera med andra rabatter.

Du behöver inte vara orolig att du ska posera för mig. Jag guidar dig genom fotograferingen så du känner dig lugn och trygg

Mer information

Fotografering sker oftast dagtid klockan 13-15 för bästa ljuset. På sommaren kan vi fota ute tidigt på morgonen eller senare på kvällen.

Vid bokningen betalas 900 kr som en bokningsavgift. Resterande summa betalas 10 dagar efter fotograferingstillfället. Vid avbokning senare än 30 dagar innan fotograferingstillfället behåller jag bokningsavgiften.

Resekostnader kan tillkomma beroende på var vi fotar.

För album behöver jag 30 dagar leveranstid.

Expressleverans inom 5 dagar (+500 kr). Gäller bara Fine Art printar i lyxig box, samt om tryckeriet har tid med snabb leverans.

Följ mig på Instagram @sandrajensenboudoir

10 stycken exklusiva Fine Art utskrifter i en handgjord lyxig box

Ge bort morgongåva till exempelvis bröllopsdagen, Alla Hjärtans dag, födelsedag eller som julklapp. Du får gärna tipsa en vän!

Created By
Sandra Jensen
Appreciate

Credits:

Photographer Sandra Jensen

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.