Loading

Prislista bridal Boudoir Fotograf Sandra Jensen

Nu vill jag vill berätta för dig om min andra passion vid sidan av bröllopsfotografering.

Min andra stora passion är att fotografera SecretBox® Bridal Boudoir som morgongåva. Jag älskar det för jag får vara konstnärlig med det naturliga ljuset, och för det självförtroende jag ger kvinnor.

Jag jobbar med det naturliga ljuset för att ta fram det vackra hos dig.

SecretBox® Bridal Boudoir är sensuella, svartvita bilder av bruden i de vackraste underkläderna man kan tänka sig.

Jag fotar dig i en lyxig och lugn hotellmiljö, alternativt utomhus i soluppgång eller solnedgång på sommaren om du föredrar det.

Du behöver inte vara orolig att du ska posera för mig. Jag guidar dig genom fotograferingen så du känner dig lugn och trygg

Man kan ge SecretBox® som morgongåva till sin partner på bröllopsdagen, födelsedag, julklapp, Alla Hjärtans Dag eller varför inte en egoboost till dig själv.

"Varma rekommendationer vill jag ge Sandra. Inte bara det att hon tar otroligt vackra bilder, så är hon fantastiskt duktig, trevlig, närvarande och får en att känna sig bekväm framför kameran." Elisabeth

5 orsaker att tveka

1

"Jag vet inte hur jag ska vara sexig" - Vad bra! Jag älskar att ta fram det sensuella i varje kvinna utan att det måsta vara sexigt. Jag kommer aldrig säga du ska se sexig ut.

2

"Jag måste gå ner i vikt först" - Jag jobbar med ljus, vinklar, kläder och positioner som passar dig. Det är mitt jobb, och jag uppmuntrar dig att att tycka om dig själv som du är. Du är vacker!

3

"Jag är inte photogenic" - Det är möjligt att ta vackra bilder på alla kvinnor på denna planet. Jag guidar dig så du känner dig avslappnad och vacker.

4

"Det känns naket att fota morgongåva" - Att fotas i underkläder är faktiskt inte mindre kläder än att man går i bikini eller baddräkt på sommaren eller i simhallen.

5

"Jag är ingen underklädestjej" - Jag hjälper dig att hitta underkläder som känns bra för dig. Man kan ju ha lingerie som känns mer påklätt. Jag har också bodys, negligér, slöja och annat du kan låna.

paketpris

I priset ingår 1,5 timme av mitt konstnärliga arbete, kostnad för hotellrum, samt 10 stycken exklusiva Fine Art utskrifter (10×15 cm) i en handgjord lyxig box, alternativt 10 st Fine Art bilder i ett vacker album, 20×20 cm med linneomslag

Pris 5900 kr.

hårstyling och makeup i priset

Boka en boudoirhelg så får du hårstyling och make up av en makeupartist utan extra kostnad!

Du får 2 timmar i vackert hotellrum som inkluderar hårstyling och makeup, fotografering, mitt konstnärliga arbete, samt album 15x15 cm med 10 bilder (5 uppslag), alternativt 10 utskrifter 10x15 cm i vacker box

Mer information

Fotografering sker oftast dagtid klockan 13-15 för bästa ljuset. På sommaren fungerar dock de flesta tider du vi har ljusa kvällar. På sommaren kan vi även fota ute tidigt på morgonen eller senare på kvällen.

Vid bokningen betalas 900 kr som en bokningsavgift. Resterande summa betalas 10 dagar efter fotograferingstillfället. Vid avbokning senare än 30 dagar innan fotograferingstillfället behåller jag bokningsavgiften.

Resekostnader kan tillkomma beroende på var vi fotar.

För album behöver jag 30 dagar leveranstid.

Expressleverans +500 kr för printar med box, och +800 kr för album.

10 stycken exklusiva Fine Art utskrifter i en handgjord lyxig box, alternativt ett album

Ge bort morgongåva till exempelvis bröllopsdagen, Alla Hjärtans dag, födelsedag eller som julklapp. Du får gärna tipsa en vän!

Roligare än manchettknappar
Created By
Sandra Jensen
Appreciate

Credits:

Photographer Sandra Jensen

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.