Loading

Innostavaa kieltenopetusta: digitaalistaktiilisen pedagogiikan kesäkurssi 04.-07.06.2018 Hotelli Petäys, Hattula

Haluaisitko uusia ideoita opetukseesi? Tarvitsetko vinkkejä digiloikan toteuttamiseen omassa arjessa? Kaipaatko konkreettisia malleja toiminnallisuudesta kielten opetuksessa? Mietitkö, miten pelillisyyden voisi tuoda luontevaksi osaksi kieltenopetusta?

Tule mukaan innostumaan ja inspiroitumaan digitaalis-taktiilisen pedagogiikan kesäkurssille 04.-07.06.2018 hotelli Petäykseen Hattulaan!

Kesäkurssilla annetaan kieltenopettajille työkaluja motivoivaan ja monipuoliseen, erilaiset oppijat huomioivaan kieltenopetukseen. Aamupäivisin opetellaan käyttämään erilaisia digitaalisia sovelluksia ja saadaan pedagogisia vinkkejä niiden käytöstä omassa opetuksessa. Iltapäivisin tutustutaan erilaisiin taktiilisen pedagogiikan käytännössä testattuihin menetelmiin ja tehdään itse taktiilista materiaalia omaan opetukseen.

Kouluttajat

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Kieltenopettaja ja erityispedagogi Heini Vuorinen (Hyria koulutus)

Tunnelmia kesän 2017 Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan kesäkurssilta.

Kohderyhmä: kielten opettajat sekä kieliä opettavat erityisopettajat ja luokanopettajat. Soveltuu kaikille eri asteille alakoulusta yliopistoon. Opetusta yhteensä 32 h (klo 9-16.30)

Koulutuspaikka Hotelli Petäys Resort sijaitsee niemen kärjessä Vanajaveden kauniissa rantamaisemissa. Koulutustilasta avautuu rentouttava järvimaisema ja hotellin ympäristö tarjoaa upeat puitteet virkistäytymiselle kiireisen kouluvuoden jälkeen.

Hotelli Petäys Resortissa on osallistujia varten oma huonekiintiö. Jokainen varaa ja maksaa mahdollisen majoituksensa itse. Majoitusvaraus kiintiöhintaan on saatavissa 4.5.2018 asti: 47,50€/henkilö/vrk 2hh - 65€/henkilö/vrk 1hh. Muista mainita varauksen yhteydessä varaustunnus "Digtak-kurssi". Varaathan majoituksesi ajoissa! Huonevaraukset: hotelli[at]petays.fi tai p. 03 673 301. Osoite: Petäyksentie 35 14620 Tyrväntö.

Kurssimaksu 550 € sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, kurssitodistuksen, lounaan ja iltapäiväkahvin. Majoitus ei kuulu hintaan. Kurssin järjestää Digiopetus Syyrilä.

Ilmoittautuminen 9.4.2018 mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Kun kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ma 9.4.2018 tai kurssille on tarpeeksi ilmoittautuneita, osallistujat saavat koulutusvahvistuksen sähköpostiinsa. Lasku kurssista lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskustusosoitteeseen ja laskun eräpäivä on ma 14.5.2018.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Heini & Heini
Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.