Australia Tietoisku australiasta matkakohteena

Kulttuuri:Aluksi Australian kulttuuri oli leimallisesti brittiläistä kulttuuria, joka hitaasti sopeutui uudenlaiseen ilmastoon. 1960-luvulta alkaen kulttuuri on saanut enemmän vaikutteita sekä aasialaisten ja keskieurooppalaisten maahanmuuttajien että aluksi syrjittyjen aboriginaalien kulttuureista.
Luonto ja eläimet: Koska Australia on ollut pitkään eristyksissä muista maanosista, sen luonto on saanut rauhassa kehittyä omanlaisekseen. Australiassa elää monia endeemisiä eläin- ja kasvilajeja, joita ei tavata missään muualla maapallolla. Tunnetuimpia australialaisista kasveista ovat eukalyptukset. Australia on suurimmaksi osaksi aavikkoa tai savannia. Vain itärannikolla on trooppisia ja subtrooppisia sademetsiä ja lounaisosassa on nahkealehtistä kasvillisuutta.
Paikat:Sydney, Uluru, Iso Valliriutta, Melbourne,Kakadu, Tasmania, Blue Mountainsin vuoristo ja Länsi-Australian rannat ja tässä ei edes ole kaikki on monia muitakin kohteita ja nähtävyyksiä. Seuraavaksi 5 nähtävyyttä jotka kannataa katsoa.
Sydneyn ooppera talo:Rakennus sijaitsee hyvin näkyvällä paikalla Bennelong Pointissa Sydneyn satamassa lähellä Sydney Harbour Bridgeä. Sydneyn oopperatalo on yksi 1900-luvun omaperäisimmistä ja kuuluisimmista rakennuksista.
Taronga zoo: on eläintarha Sydneyssa. Se avattiin virallisesti 7. lokakuuta 1916. Taronga Zoota johtaa markkinointinimellä "Taronga Conservation Society" toimiva Uuden Etelä-Walesin eläintieteellisten puistojen lautakunta yhdessä Dubbon Taronga Western Plains Zoon kanssa. Eläintarhassa asuu yli 2 600 eläintä ja sen pinta-ala on 21 hehtaaria. Taronga on aboriginaalien sana ja tarkoittaa "kaunista näkymää"
Three sisters(kolme siskoa):The Three Sisters on kalliomuodostelma on Blue Mountains of New South Wales, Australia, pohjoisessa luiska on Jamison laaksossa. Ne ovat lähellä kaupungin Katoomba ja ovat yksi Blue Mountainsin tunnetuin sivustoja, jyrkät yläpuolella Jamison laaksossa. Niiden nimet ovat Meehni (922 m), Wimlah (918 m), ja Gunnedoo (906 m).
Dreamworld (unelmamaa): on teemapuisto joka sijaitsee Gold Coastlla. Se on Australian suurin teemapuisto, jossa on yli 40 laitteita ja nähtävyyksiä.
Australian war memorial:on Australian kansallinen muistomerkki jäsenille ja sen asevoimien ja tukemalla järjestöjä, jotka ovat kuolleet tai osallistuneet sotiin. Muistomerkki sisältää laajan kansallisen sotilaallinen museo. Australian War Memorial avattiin vuonna 1941, ja pidetään yleisesti yhtenä merkittävimmistä muistomerkkejä lajissaan maailmassa.

Credits:

Created with images by paul bica - "pacific morning" • Cleverpix - "sunset melbourne yarra" • sandid - "koala bear marsupial" • MemoryCatcher - "landscape hills wilderness" • skeeze - "sydney opera house night harbor" • Brian Giesen - "Dingos at Taronga Zoo" • Jon Baldock - "The Three Sisters, Blue Mountains, Australia" • ADR_Photography - "DreamWorld - Brisbane" • variationblogr - "Australian_War_Memorial_5"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.