Loading

Monopoly Oostende Onze stad krijgt een eigen versie van het wereldberoemde bordspel

In april 2021 komt er een officiële versie van Monopoly Oostende op de markt. Als Oostendenaar kan je bovendien nog mee beslissen over de invulling van de laatste locatie.

Monopoly Oostende is een feit! De editie blijft trouw aan het originele spelconcept maar wordt in een Oostends jasje gestoken. Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar typisch Oostendse straten, pleinen en bezienswaardigheden. Niet alleen historische gebouwen maar ook nieuwe gebouwen of projecten komen aan bod. Zo zal je naast het Staketsel of het Wapenplein ook de vernieuwde Diaz Arena kunnen kopen.

Verder zijn ook de kans- en algemeenfondskaartjes ingevuld met Oostendse verwijzingen naar onder meer de Paulusfeesten en Oostende voor Anker.

En… er is één locatie op het spelbord die nog niet bepaald is. Elke inwoner van Oostende kan stemmen op één locatie in de stad, (ook als de locatie in een deelgemeente ligt). De locatie met de meeste stemmen krijgt een plaatsje op het bord. Wil je ook stemmen? Klik dan op de knop hieronder. Deelnemen kan nog tot en met dinsdag 15 december 2020.

Het hebbeding zal 50 euro kosten. Voor preorders en meer info kun je terecht op www.monopolyoostende.be

Created By
Chris Muylle
Appreciate