PokerManiaWeekend19 Presentasjon av spillerne

Velkommen
Klar for action!!
Klar for vårens høydepunkt

PMW19 er årets første hyttetur og vårens høydepunkt! Poeng skal fordeles, nye gleder og ikke minst bitre rivertreff skal nok en gang jalle i det svenske berget så gaupa skvetter mellom bakkar og berg.

Det får holde med naturskildringer for nå er det poker som gjelder. Serielederen Sirsioux er såpass romslig av seg at han velger å stå over slik at de øvrige spillerne kan ta han igjen, slik at det blir spenning i serien.

Ellers må vi ønske Von velkommen tilbake til PMW, eller Toruk Macto som han kaller seg denne våren..

La spillet begynne

Presentasjon av spillerne

Valyss

Valyss

Plassering i serien: 2. plass - 52 poeng

Valyss er den spilleren med flest poeng før avreise av de som deltar. Han vant forrige PMW, men tapte samtidig serien med 1 lite poeng til Blindmusa. Han sikter seg inn på seriemesterskapet i år og kommer til PMW for å hente maaaange poeng.

Antall PMW-turneringer: 24 - 2 seire - Snittplassering 8,21 - Vunnet 1 PMW

Funfact: Har tjent gode penger som kurer(transportør) for Cappelen Forlag.

Keirax

Keirax

Plassering i serien: 3. plass - 49 poeng

Keirax lå etter runde 2 i år på toppen av tabellen. Det virker som det gir mersmak for malermester Keirax er mer optimist enn på lenge og sier han skal spenne bein på Valyss og ta tilbake teten. Vel, sant å si sa han vel mer at han skulle ta igjen Sirsioux som leder, men ikke deltar. Det er uansett et uttrykk for voldsom optimisme i Keirax versjon 2.7. Det er kanskje ikke så rart for han tok sin første turneringsseier i PMW forrige gang vi var til fjells. Gi gass!!

Antall PMW turneringer: 43 - 1 seier - Snittplassering 7,21

Funfact: Han har vært stuntreporter på Radio Rakel.

ZX

ZX

Plassering i serien: 4. plass - 43 poeng

ZX fortsetter med full gass i alle retninger. Som han sier kan man ikke vinne hånda hvis man kaster seg - RAISE! Startet sesongen med å ta sin første seier, fortsatte riktignok med en sisteplass i neste turnering, for så å kjempe om seieren igjen i neste. Havner du på bord med ZX må du derfor spenne deg fast for der vil det gå unna. Han fikk ikke deltatt på noen av hytteturene i fjor, så han møter nok opp med innbyttepuls og forventning om å ta nok en dasspokal med seg hjem til sin stolte kone. Varsko her.....og alt det der

Antall PMW turneringer: 6 - ingen seire - Snittplassering 8,5 - Vunnet 1 PMW

Funfact: Født uten ører, så legene grodde substitutt på rumpa hans som de senere festet på hodet hans. En lei bivirkning er at han ikke hører en dritt.

Eldorado

Eldorado

Plassering i serien: 5. plass - 40 poeng

Eldorado er godt i gang i årets sesong og er nok lysten på en dasspokal etter hva ryktene sier. Kun Rizla har flere seire under PMW og han har hele 3 seire på de siste 4 lørdagsturneringene på PMW! Sier i en kommentar at han skal gå all inn hver gang han har en topp 10 hånd for å teste ut taktikken. Det ryktes også at hans topp 10 hånd kun er AA i forskjellige fasonger og rekkefølge... Eldorado er en av 3 deltakere som har deltatt på samtlige PMW turneringer og han har beste Snittplassering. Nå som det er gjort oppmerksom på er det flere som rykker i skuddfoten og vil skyte ned den statistikken. Se opp for Smalltalk-kongen!

Antall PMW turneringer: 51 - 6 seire - Snittplassering 6,43 - Vunnet 2 PMW'er

Funfact: Sto i samme kø som Kronprins Haakon på McDonalds på Majorstua i 1990 og prøvde seg på smalltalk, hvor han fortalte at han hadde råd til mat nå som han hadde solgt rævva si i Tollbugata. Haakon var mindre imponert og Eldorado har siden den gang slitt med å få smalltalken til å flyte.

Caramba

Caramba

Plassering i serien: 6. plass - 36 poeng

Caramba har et svært godt halvår bak seg, med både turneringsseier på PMW18 og seier i Superfinalen. Påstår han har god kontroll på motspillerne, spesielt de foran og bak han på tabellen. Den største utfordreren ser han i speilet. Spørsmålet nå blir om spillet fra det siste halvåret fortsetter på PMW, eller om han går tilbake til blindsporet fra tidligere PMW'er? Han er blant de svakeste når det gjelder snittplassering, men det er som Caramba sier bare en refleksjon fra fortiden og ikke alle de grønne enger som ligger foran han - forresten, nevnte jeg at han er Mr. Team Bitter? En ting er sikkert, bittert blir det uansett!

Antall PMW turneringer: 44 - 2 seire - Snittplassering 9,34 - vunnet 1 PMW

Funfact: Ble tilbudt en heftig natt av en naken Mia Gundersen når han jobbet som Piccolo på Hotel Continental.

Blindmusa

Blindmusa

Plassering i serien: 8. plass - 31 poeng

Blindmusa er regjerende seriemester. Hun har ikke kommet på pallen i løpet av årets 3 første runder, så hvis prestasjonen fra i fjor skal gjentas må hun bite godt fra seg under PMW. Det er så klart ingen umulighet. Hun er en av 2 spillere i PPT som har vunnet de 3 store: Serien, Superfinalen og en PMW, så kapasiteten er definitivt der. Hun vant også Lettbeintprisen 2016 for hennes evner til å holde ut med gutta i PPT, en egenskap som kommer godt med under PMW.

Antall PMW turneringer: 38 - 2 seire - Snittplassering 8,68 - Vunnet 1 PMW

Funfact: Blindmusa smurte seg inn fra topp til tå med Møllers Tran da hun var 12 år, fordi hun hadde lest i bladet Topp at Marky Mark likte fisk

Alabama

Plassering i serien: 9. plass - 27 poeng

Lorden av Branäs Casino & Resort inviterer nok en gang til hyttetur og vi er alle glade for det. Alabama er en så god vert at han lar andre skinne på toppen av resultatlistene, og tar heller seirene "hjemme" på Fetsund og Superfinalen. Når det er sagt er nok kvoten for gjestfrihet langt på overtid så hvis det er en spiller vi alle unner en PMW seier så er det Alabama. Men Alabama skal vite at det at. I ønsker han alt godt, så ønsker vi oss selv bedre.... Alabama har også deltatt på samtlige PMW turneringer. Alabama har bestilt god glid på filten, og ingen er nærmere pokergudene enn han, både på grunn av historien og høyden...

Antall PMW turneringer: 51 - Snittplassering 7,51

Funfact: Var stand-in for Pelle i dusjscenen i Døden på Oslo S når det kom til zoomingen på rumpa.

Snorris

Plassering i serien: 10. plass - 26 poeng

Ser vi antydning til et comeback på Snorris? Det er lagt merke til at han har skrudd 2 knepp til høyre og er ikke like gamblingfokusert som tidligere i turneringer. Han har tidligere vært litt for mye cashgame i spillestilen sin under turneringene, noe som har straffet seg i PPT. Observasjoner tyder på økt kynisme, noe som kan være akkurat nok til å ta steget tilbake. Snorris kommer allerede på torsdagen, noe som signaliserer at han denne gangen melder seg på i kampen om pokalen. Det andre store spørsmålet blir som vanlig når han står opp om morgenene... Snorris har den desidert dårligste snittplasseringen under PMW...

Antall PMW turneringer: 25 - 1 seier - Snittplassering 11,04

Funfact: Snorris er kasserer i stiftelsen "Forhudens venner"

Fuck You - tapere
Rizla

Plassering i serien: 11. plass - 24 poeng.

Rizla har falt av vannvogna og legger nå bak seg hele 22 turneringer på rad uten en seier, noe som er fryktelig merkelig tatt i betrakninger at han er den spiller med flest seire og før dette hadde seier i snitt hver 7. turnering. Nå blir det feil å klage, for dette har åpnet muligheten for andre PPT'ere å skinne, noe som er storsinnet av Rizla som ellers tar mye plass i rommet. Ingen har flere seire på PMW der statistikken hans er overlegen. 11. plass i serien er under Rizlas nivå, vi må derfor regne med at han slår tilbake denne gangen for å stoppe kjeften på de som nå er tvilere.

Antall PMW turneringer: 50 - 8 seire(!) - Snittplassering 6,86 - Vunnet 3 PMW'er

Funfact: Er såpass fotointeressert at han kjøpte aksjer i Kodak for noen år siden for å ha gode penger til pensjonstilværelsen. Det gikk som forventet og Kodak gikk konkurs i 2012.

Steart

Plassering i serien: 15. plass - 19 poeng.

Ved første øyekast kan det se ut som Steart har hatt en grusom start på sesongen, men når man tar inn fakta som sier at han kun har deltatt på 2 turneringer så langt så er han på snittpoeng til en plassering på topp 10. Steart vant sin første PMW på PMW16 i 2015. Pleier å bite fra seg på hytta, så vær oppmerksom på eventuelle bitemerker ut over natta.

Antall PMW turneringer - 38 - 3 seire - vunnet 1 PMW

Funfact: Steart kan ikke tygge tyggis etter et uhell med Hubba Bubba i 1995 hvor han fikk en feilproduksjon som ga han en tannkjøttsykdom som gjør at alle tenner løsner ved bruk at tyggis. Han saksøkte produsenten og fikk en grei utbetaling han lever godt på fortsatt den dag i dag.

Toruk Macto (von)

Plassering i serien: 16. plass - 14 poeng.

He's Back!! Cashgame-kongen som ser enhver mulighet til en gambling er tilbake på PMW. Ingen i PPT klarer å dra 1-outere ut av baklomma og dra ut mang en favoritt på river. Spiller du i en hånd mot Toruk Macto(von) må du være psykisk forberedt på det meste, fra snurrebasser til høy jubel "JADDDAAAA" når det ene usannsynlige kortet etter det andre treffer. Er du heldig kan du møte kommentaren "- jeg har ikke en dritt jeg", men det er dessverre altfor sjelden... Han har kun deltatt på en turnering i år så plasseringen i serien er ikke så relevant her. Han vant PMW 6, men har ikke vunnet en turnering etter dette - hørte vi Blackjack? Rulett? Bli med da vel, du kan få penger av meg!

Antall PMW turneringer: 27 - 2 seire - Snittplassering 8,33 - Vunnet 1 PMW

Funfact: Toruk Macto har de siste 2 årene vært med i et forsøksprosjekt hos Olympiatoppen hvor han har testet forstøvelsesapparat mot astma. Han meldte seg frivillig med en feil fordi han trudde det var et bestøvelsesapparat som skulle testes og han var godt utrustet for dette.

Bigslick

Plassering i serien: 18. plass - 11 poeng.

Herregud BigSlick! 11 poeng?? En av favorittene før seriestart har virkelig hatt en trang fødsel på årets sesong. Hvis han ikke er i toppen sammenlagt under PMW kan sesongen allerede være spolert, og der allerede i mars! Det kan virke som han fikk en knekk etter at fjoråret var første sesong siden han ble med i 2008 uten en turneringsseier. Nå er det bare en ting å gjøre - og det er å snu kjerringa, gjøre seg ferdig og så rette snuta mot Sverige og vise hva som egentlig bor i politikerspira fra Trøgstad. Går det trått kan vi glede oss over gangsterrap ute i garasjen - så han skal nok sette sine fotavtrykk også denne gangen. Alternativt så sovner han med kortstokken i hånda under cashgame...

Antall PMW turneringer: 41 - 5 seire - Snittplassering 7,68 - Vunnet 1 PMW

Funfact: Er ghostwriter for Sophie Elise og skriver alle hennes blogger.

Hood

Plassering i serien: 20. plass - 7 poeng.

Hood må ha hatt sin dårligste seriestart på mange år. Gleder seg stort til å komme på hytta for å karnøfle broren sin Caramba som han alltid slår sammenlagt på PMW. Med godfølelsen tilbake kan han da starte klatringen på tabellen. Hood vant på sin aller første PMW deltakelse, noe som frister til gjentakelse.

Antall PMW turneringer: 12 - 1 seier - Snittplassering 9,08 - Vunnet 1 PMW

Funfact: Hood har et arr over det høyre øyet etter en ulykkeshendelse med et par bukseseler i 1999

Sno

Plassering i serien: 23. plass - 4 poeng

SNO er en spiller som nesten alltid gjør det bra på PMW. Omgivelsene passer han og når roen senker seg i skallen, da er han på ballen. Forrige PMW var dog ingen suksess da finalebordet uteble til hans store sorg, men SNO finner råd og lager da en fest i sin lille borg. Er andre halvdel av duoen "Naked Mottafokka Gikk I Bakken" sammen med BigSlick som skal underholde med jovial gangsterrap i garasjen. Det er bare å glede seg til hiten "Helicopters on fire"

Antall PMW turneringer: 46 - 3 seire - Snittplassering 7,35

Funfact: Kan rulle buser mellom tærne.

Almeda

Almeda har ikke deltatt i noen av årets 3 første turneringer og kommer som vanlig til PMW for å hente nok poeng til en bra start i Superfinalen. Normalt nevnes alltid Almeda blant de store favorittene før avkast, mye på grunn av hans gode statistikk som bekrefter at han er blant favorittene. Men denne gangen går han litt under radaren, mye på grunn av at det nå er 17 PMW turneringer siden forrige Heads Up og seier under PMW 13. Han er omtrent alltid på finalebordet, så en liten justering og han er på topp igjen. Ellers regner han med å finansiere turen med cashgame mot Toruk Macto (von)... Almeda har deltatt på samtlige PMW turneringer - noe som fortsatt er vanvittig imponerende når han tross alt har bostedsadresse mellom de syv fjell i skarreland. Kun Rizla har flere seire enn Almeda under PMW.

Antall PMW turneringer: 51 - 6 seire - Snittplassering 6,73 - vunnet 3 PMW'er

Funfact: Almeda har et forklaringsproblem sommeren 2013.

TAM

TAM debuterer i årets sesong under PMW. Vi har ingen informasjon om hvordan pokerformen hans er for tiden, men det rapporteres om forbedret anaerob styrke. TAM er en selverklært livsnyter og skal kose seg med god mat, god drikke, god poker og godt selskap. Selv om vi ikke kjenner pokerformen hans nå var det under PMW for et år siden han tok sin første seier i PPT, så det frister nok til gjentakelse.

Antall PMW deltakelser: 15 - 1 seier - Snittplassering 9,07

Funfact: TAM har blitt latterliggjort av et helt jaktlag på Rognan første gang han skulle på jakt. Han hadde et helt nek bundet fast til rifla fordi han måtte ha kornsikte.

Shuffle up and deal

LYKKE TIL

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.