Loading

BOB tar i bruk avansert presentasjonsteknologi

BOB tar steget inn i fremtiden og tar i bruk banebrytende løsninger for visualisering av boligprosjekter. Når Liaparken Åsane legges ut for salg rundt kommende årsskifte, vil du ha anledning til å rusle rundt i din kommende leilighet – og det i god tid før den blir bygget.

BOB har nylig inngått avtale med et New York-baserte firma for å få på plass en «virtual reality»-løsning som skal gi våre boligkjøpere en helt unik opplevelse av dette kommende prosjektet. Firmaet leverer en digital plattform for presentasjon av boligprosjekt der du kan se og oppleve kommende boliger og nærmiljø ved hjelp av avansert datagrafikk.

Systemet kan brukes på ulike plattformer, fra vanlig datamaskin til smarttelefoner, nettbrett og egne VR-briller. Løsningen gjør at du kan sitte hvor som helst i verden og få en personlig, guidet og interaktiv tur rundt i prosjektet – samtidig som du er i direkte, verbal kontakt med BOBs representanter. Eller du kan på egenhånd – i ro og mak, se nærmere på aktuelle leiligheter og bomiljø. Løsningen vil når den lanseres – bli en blanding av VR, AR og MR, og du kan faktisk kunne oppsøke tomten før byggearbeidet startes og via et nettbrett eller smarttelefon få visualisert hvordan byggene blir seende ut fra ditt aktuelle ståsted.

Ved hjelp av dette unike systemet kan du flytte deg rundt i leiligheten, snu deg 360 grader rundt – kikke opp eller ned, og faktisk kikke ut av vinduet.

– Løsningen er helt i forkant av den teknologiske utviklingen på området, og vi er overbevist om at våre medlemmer vil like denne formen for visualisering av prosjektet, sier utbyggingsdirektør i BOB, Ole Kleppe. Han fortsetter: – VR-presentasjon av byggeprosjekt i en enklere form blir brukt den dag i dag, men løsningen BOB satser på representerer noe helt nytt – og er en mer omfattende og banebrytende bruk av teknologien.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.