Loading

Najell i samarbete med prisbelönta designers

Najell släpper i dagarna en efterlängtad nyhet som möjliggör för alla föräldrar att på ett enkelt sätt bära sina barn i sjal. Najell WRAP är en färdigknuten sjal som du tar på dig som en tröja och sedan bara för in barnet i.

“Vi är väldigt glada över att kunna presentera Najell WRAP som kombinerar bärselens enkelhet med bärsjalens närhet.” säger Monique Holmqvist Produktionsansvarig Najell.

Najell WRAP lanseras i ett mönster utvecklat tillsammans med de prisbelönta modeskaparna Josefin Runquist och Moa Antonsson . Moa arbetar som designer för kladmärket FILA och Josefin driver Vibok.se som skapar barnböcker från familjens egna historia. De har tidigare bland annat arbetat med Lindex och tillsammans drivit det gemensamma urbana herrmärket Di-Stort.

“Najell fortsätter närma sig modevärlden med det här samarbetet. Vi ser gärna mer av liknande samarbeten framåt.” -berättar Niklas Najafi, grundare Najell.

Najell WRAP är också startskottet på ett tydligare fokus på de digitala kanalerna och sin egen e-handel.

“Vi tror fortsatt starkt på fysisk handel men vill bli bättre på att göra det lätt för kunden var de än befinner sig i landet” - utvecklar Niklas.

Najell WRAP kommer i en första fas finnas tillgängligt hos ett mycket begränsat antal återförsäljare och på Najells hemsida www.najell.com.

Najell AB är ett familjeföretag som utvecklar produkter för föräldrar med en urban livsstil. Najells produkter ger nyblivna föräldrar möjlighet att träffa vänner, resa och fortsätta upptäcka världen med den nya familjemedlemmen som en till resenär med på äventyret. Najell grundades 2012 då bolagets grundare Niklas och Freja insåg behovet att kunna vagga barn till sömns och förflytta barnen utan att de väcks. Den insikten ledde senare till den prisbelönta produkten SleepCarrier som lanserades 2014.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.