Loading

nye leiligheter for salg i sentrum av Strømstad

Vi er stolte av å kunne presentere våre nye, flotte leiligheter i Strömstad. Långan ligger meget sentralt plassert og alt byen kan by på finnes rett utenfor døren. Her er det herlig utsikt til Kosterfjorden og omkringliggende øyer. Alle leilighetene har egen veranda og gode solforhold.

Ingen tvil om at Långan, med adresse Västra Klevgatan i Strømstad, ligger midt i sentrum!

En god investering

Stadig flere nordmenn investerer i bolig i Strömstad. Flere ser hvor flott det er og kjøper fritidsbolig mens andre ønsker å flytte hit fast. Mange ser fordelen av å bo i Strömstad og jobbe i Norge. Strömstad er en sjarmerende sommerby med yrende liv, men her finnes alt du trenger for at du kan bo godt hele året.

UTSIKT TIL HAVET

Flere av leilighetene har flott utsikt over havet og fjorden. Gode solforhold.

8 AV 11 LEILIGHETER IGJEN FOR SALG

Her er ingen leilighet lik og 4 av leilighetene er fordelt på 2 plan. Vinduer fra gulv til tak gjør boligene lyse og trivelige. Alle leilighetene er moderne og smakfullt innredet hvor vi har hatt fokus på høy kvalitet på både gulv, kjøkken og bad. Her er delikate, duse farger og kvalitet på materialvalg. Alle gulvene har enstavs eikeparkett fra Kährs og den gode komforten kjennes ved at det er gulvvarme.

4 av leilighetene er fordelt på 2 plan.
Lekkert innredet.

Kjøkkenet kommer fra italienske Colombino og alle integrerte hvitevarer er Siemens. Bad er moderne innredet med store 60x60 cm grå fliser. Vegghengt toalett forenkler rengjøringen og her finnes lekre baderomsmøbler.

VARIERTE STØRRELSER

De ulike leiligheten varierer i størrelse fra 57 til 91 kvm. Her finnes både 2, 3 og 4 roms leiligheter med spennende og varierte planløsninger. Samtlige leiligheter har egen uteplass i form av balkong eller veranda.

PRIS

Leilighetene har en prisantydning fra SEK 2.900.000 og oppover.

Bostadsrätt

I Sverige vil denne type leilighet blir omtalt som en bostadsrätt. Det er tilnæret lik det vi i Norge kan kalle borettslag.

HVA MED EN LANGHELG I STRØMSTAD?

En ferieleilighet i Strømstad er en god investering. Her kan du tilbringe en innholdsrik langhelg når som helst på året.

Ja, for i Strømstad er det deilig å oppholde seg året rundt. Med utgangspunkt i en fin leilighet så sentralt i byen, så har du mange muligheter rett på utsiden av døren – hvis ikke du bare har dratt ned til leiligheten din for å slappe helt av i helgen. Skal du ha frokost før eller etter morgenbadet? Uansett, så kan du jo ta frokosten hos den lokale bakeren på hjørnet før eller etter du besøker det forfriskende kallbadhuset som ligger i sentrum. Og så stikker du ned bakken og hopper på Kosterfergen. Her kan du nyte mange, fine turer også utenom sommersesongen.

Ikke langt unna finnes badeplasser og midt i sentrum kan du besøke kallbadhuset, hele året rundt.

Restauranter og kaféer ligger rett på utsiden av døren.

HISTORIE

Huset ble i 1939 bygget for å huse hotell og kino. Biografen stengte 1979 og omgjort til utleieleiligheter. I 2018 ble alt innvendig revet og vi startet en omfattende renovering. Utvendig har fasadene fått ny moderne sort teglsten.

VISNING ELLER MER INFORMASJON

Vi tar deg gjerne med på en visning eller ønsker du bare litt mer informasjon så ta kontakt med Roy Kraft på telefon +47 90 19 58 88 eller mail til roykraft@gmail.com.

SVENSK MEGLER

Ønsker du kontakt med vår svenske megler Linn Warnö kan hun treffes hos Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad. Hun kan forklare deg alt om bostadsrätt og andre spørsmål du måtte ha om selve Långan. Hun kan nås på telefon +46 709 755 789 eller via mail: linn@askengren.com.

VI SER FREM TIL Å HØRE FRA DEG!