Loading

There is a life outside Líria fuentes

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Intento fer moltes coses! Aquest any he acabat un postgrau de docència en línia, i sóc professora col·laboradora d’una assignatura de publicitat digital a la UOC. M’agrada molt viatjar, i a l’estiu tot el que tingui a veure amb l’aigua i els esports aquàtics. Com em penso que tinc 15 anys a principis d’aquest any em vaig apuntar a dansa aèria... visc amb agulletes contínues. També m’agrada molt el cinema i llegir.

A la Costa Brava, a Venice Beach i a Peníscola

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Ui, és molt difícil triar-ne un! Guardo molt bon record del primer viatge que vaig fer que va implicar un xoc cultural, a Turquia quan tenia 16 anys. També em va agradar molt Califòrnia, és l’últim viatge gran que he fet.

Turquia (al loro les pintes!)
Al set de La La Land als estudis Warner de Los Angeles. Sens dubte el més rellevant del viatge XD.

Una pel·lícula (o més):

Em costa molt quedar-me amb una. Des del cinema clàssic (sona tòpic, però Casablanca està en el meu TOP5), fins als musicals (Mary Poppins és la pel·lícula que més cops he vist), passant pel cinema de Bollywood (encara que em costa trobar 4 hores per veure una peli sencera...) i les comèdies romàntiques d’ “encefalograma plano”. I (pràcticament) qualsevol pel·lícula on surtin Cary Grant, Meryl Streep o Michael Caine). Del que he vist últimament em quedo amb Youth i A letter to three wives.

Casablanca / Deepika Padukone i Shahrukh Khan. Dos de les grans estrelles de Bollywood. / Cary Grant /

El que no m’agrada gens són les pelis de por. Quan estic sola a casa encara penso en la vella de El Orfanato (la vaig veure fa 10 anys al cine), quina por!

La vella de El Orfanato :s

Una sèrie (o més):

De les clàssiques West Wing i Band of Brothers (em va marcar moltíssim). De les més recents i amb women’s empowerment Big Little Lies, The Handmaid’s Tale i Girls. De les angleses The game. De les rarunes Young Pope. I de comèdia Master of None.

Jude Law a Young Pope

Un llibre (o més):

M’agrada molt la novel·la històrica (he gaudit molt amb les de Javier Moro sobre la Índia). Dels últims llibres que he llegit em quedo amb Suite Française (per l’obra i per la història de l’autora, Irène Némirovsky) i Jo Confesso (de Jaume Cabré, recomanat per l’Eva Nebot, em va semblar brutal).

Un grup, cantant o estil musical:

José González, Kings of Convenience, Haim... Per treballar escolto jazz i piano. M’agrada molt l’òpera, vaig al Liceu tres o quatre cops cada temporada.

Una cita amb la qual t’identifiques:

No en tinc!

Un record que no voldries oblidar:

El temps que he passat amb la meva família, especialment els meus pares i la meva àvia. També tots els viatges que he fet amb ells, amb la meva parella i amb les meves amigues.

Amb els meus pares i la meva àvia a Morella
Amb les meves amigues de la infància a Algarve l’estiu passat i amb la meva parella a Londres

Un somni personal a realitzar:

Passar una temporada a un país exòtic, com la Índia o Indonèsia.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! El protagonista del proper número serà:

Sandra Gomis

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.