Loading

Gravid en guide

Når bør jeg ta bildene?

Dette varierer litt, men rundt uke 30-33 er for mange fint. Noen får gjerne ikke en tydelig mage før nærmere fødselen, så vi anbefaler at hver enkelt føler seg litt fram.

Det kan være en fordel at man tar bildene før man «hovner opp» i kroppen. Mange føler seg litt mindre vel mot slutten av svangerskapet.

Hva skal jeg ha på meg?

Du velger helt selv hva du er komfortabel med. Ønsker du å ha klær på anbefaler vi litt tettsittende topp/kjole slik at magen vises godt. Gjerne nøytrale farger og ikke så mye mønster.

Det er også veldig fint å ta bilder i kun undertøy dersom man vil det. Da er det finest med litt bred kant på trusen, f.eks en hipster eller hotpants. Det er finest at BH og truse er et sett som passer sammen. Det kan være fint at BH er stroppeløs, men det velger du.

Ta veldig gjerne med en cardigan eller to, gjerne en nøytral som er litt grov/strikket

Kan partneren min være med?

Selvfølgelig, da tar vi noen bilder med dere sammen. Dette koster ikke noe ekstra.

Kan jeg ta bilder med tidligere barn?

Vi synes det er veldig koselig å ha noen bilder med blivende søsken og magen. Det koster 360,- for å ha med barn. Da er det viktig at en egen voksen er med for å passe på barna når gravidbildene av deg alene skal tas.

Hvem tar bildene?

Vi bruker alltid en av våre kvinnelige fotografer på gravidfotograferingene.

Hva koster fotograferingen?

En time i studio 1790,-

En time fotografering utendørs på Vaulen 1990,-

Inkludert er en visningstime med fotografen hvor vi viser bildene og går gjennom produktene vi leverer.

Hva følger med i prisen?

En visningstime med en av våre fotografer følger med i timen, her kan vi gi råd og hjelpe med valg av bilder, rammer, album osv. Se prislisten vår under for bilder og innblikk i våre produkter.

«Photoshopper dere bildene?»

Som profesjonelle fotografer er lys og vinkler våre viktigste verktøy når vi portretterer mennesker. Vi jobber med å få hver enkelt til å vises fra sine beste sider. Photoshop er et av våre verktøy, men det brukes beskjedent til små korrigeringer for å gi bildene den siste «touchen».

«Jeg har noen komplekser»

De aller fleste av oss har noe med seg selv som man ikke er fornøyde med, men det er viktig å huske på at disse bildene skal være av deg slik du er. Her skal man ikke sammenligne seg med andre eller peke ut «feil», men heller dokumentere seg selv i en spennende fase av livet man ikke kan få igjen.

«Hva gjør jeg med sminke og hår?»

Kom slik det er naturlig for deg. Ikke ha så mye sminke og oppsatt hår at du ikke føler deg som deg selv -da vil heller ikke bildene oppleves som naturlige for deg.

Bruk en fotografmester - du ser forskjellen!

Hjertelig velkommen til oss!

Gravidfotografene Marita, Henriette og Stine Lise

51 88 14 00

fotograf@hjelm.no

Created By
Studio Hjelm
Appreciate

Credits:

© Studio Hjelm