Loading

Mikrofoni-Workshop Hauskuutta, varmuutta ja uutta tuulta esiintymiseen

Miten ihmeessä sitä mikrofonia oikein oikeasti pitäisi käyttää? Tähän kysymykseen törmäävät niin laulun harrastajat, karaoke-ihmiset kuin ammatikseen esiintyvätkin.

Hyvästi hikoilevat kämmenet ja tärisevät kädet, mikrofoni-workshop ohjaa hauskasti äänen ja äänentoiston maailmaan käytännön tekemisen kautta.

Mikrofoni on sun kaveri

Mikrofonikurssilla tullaan tutuiksi mikrofonin kanssa ja opitaan hyödyntämään sitä omiin tarpeisiin. Kurssi sopii niin työporukoille, laulun harrastajille, bändeille kuin esiintymisen ammattilaisillekin.

Tuttuus luo turvallisuutta esiintymistilanteeseen.

Vinkkejä omaan treenaukseen

Mikrofonitekniikkaa voi treenata ilman mikrofoniakin. Olennaista on löytää tuntuma, ajatus siitä, että mikrofoni on oman laulun ja ilmaisun jatke, ei vain äänen vahvistaja.

Mikrofonitekniikan kurssiin voi yhdistää myös esiintymisvalmennusta.

Varmuutta vaihtuviin tilanteisiin

Eri mikrofonit ja äänentoistolaitteet toistavat ääntä eri tavoin. Mikrofonikurssilla opitaan perustekniikka, jolla pärjäät tilanteessa kuin tilanteessa. Mukana on aina useampia mikrofonimalleja, jotta eroja voi tunnustella käytännössä.

Tervetuloa treenaamaan yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Tavataan teillä tai meillä Nuuksiossa.

Mikrofonitekniikan avulla voit elävöittää tulkintaa ja löytää uusia sävyjä lauluusi

Mikrofonikurssilla opitaan tekstin ja dynamiikan - äänen sävyjen ja voimakkuuksien - työstämistä mikrofonin avulla.

Mikrofonitekniikan hallinta lisää myös läsnäolon taitoa. Valmentaja Sanni Orasmaalla on pitkä kokemus eri mikrofonien kanssa työskentelystä.

Ohjaaja

Olen Sanni Orasmaa, jazzlaulaja, laulunopettaja ja ilmaisun valmentaja. Matkani on vienyt New Yorkin klubeilta pohjoisimpaan Inariin. Olen pohjimmiltani luontoa rakastava pelimanni, musiikista iloa ja voimaa ammentava esiintyjä, pedagogi ja valmentaja, joka nauttii kun saa jakaa kokemaansa ja oppimaansa eteenpäin. Lue lisää kotisivuiltani.

Tilaa kurssi omalle porukallesi

Tavataan treenikämpällä, työpaikalla, olkkarissa tai muussa teille sopivassa tilassa, olette myös tervetulleet SoundByNature Oy:n toimitilaan Nuuksioon, jolloin voitte yhdistää valmennukseen ulkoilua tai vaikka yhteisen ruokailun.

Koulutamme ympäri Suomen, kurssikielinä suomi, englanti ja saksa.

Ryhmähinnat alk. 120€ / tunti.

Sanni Orasmaa / SoundByNature Oy

info@soundbynature.com

+358 44 513-8321

Created By
Sanni Orasmaa
Appreciate

Credits:

Created with images by campdarby • Skitterphoto • jus10h • Maarit Kytöharju

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.