Loading

Hemester? Trolla fram sommarkänslan hemma!

För många av oss blir det en annorlunda sommar, med mer tid hemma. Passa på att förverkliga några av dina inredningsdrömmar. Läs mer här om hur du kan få sommarkänslorna att flöda inomhus!

EOS fjäderlampor är designklassiker som aldrig går ur tiden. Stilrena och romantiska på samma gång, dessutom passar de alla rum och stilar.

I år presenterar UMAGE två nya fjäderlampor, Esther och Evia.

EOS Esther Medium 2347 - EOS Esther Large 2348

Esther är elegant och slim. Fjäderlampans ovala form gör den perfekt ovanför ett vackert dukat middagsbord. Esther kan hängas i fyra olika vinklar. Den flexibla lösningen ger dig den visuella effekt du söker för stunden.

EOS Evia Medium 2349 - EOS Evia Large 2350

Evia har hämtat inspiration från naturens hängande bikupor. En magnetisk design som blir rummets krona och blickfång. Evia har en oemotståndlig form, och passar lika bra i sovrummet som i en korridor.

Namnet EOS härstammar från den grekiska mytologin och refererar till gryningsgudinnan, tack vare lampans molnliknande design. Dansk design av Soren Ravn Christensen.

EOS Fjäderlampa - Originalet från UMAGE

EOS fjäderlampor kan mixas och matchas, både i modell och storlek, för att skapa hänförande ljus och stämning. Med EOS The Original kan du vara säker på att du köpt en lampa som håller, som ger dig rätt känsla och som är skapad med kärlek.

EOS fjäderlampa finns i sex olika storlekar, allt ifrån EOS micro som passar perfekt som bordslampa, till EOS XXL som blir en svävande dröm i stora sovrum, i vardagsrummet, eller i andra miljöer som hotellobbyn eller baren.

Fira hemester i sommar och gör verklighet av dina inredningsdrömmar!

Created By
Happynest Marknad
Appreciate

Credits:

UMAGE