Brugge Schoolreis

Wij hebben de schoolbus genomen om 8:40. Het was een lange busreis, de busreis duurde meer dan twee uur dertig. Ik zat naast Hannah, Juliette en Giulia.
De eerste activiteit van de dag was een rondvaart met de boot. Wij hebben een half uur Brugge bezocht op de boot. Brugge is een stad met veel kanalen, een beetje zoals Venetiƫ. Wij hebben een oud ziekenhuis, thee huis een typische huizen gezien.
Na de rondvaart met de boot hebben wij geluncht. Ik heb geluncht met mijn drie vrindrinen: Juliette, Hannah and Giulia. Wij gingen naar een italiaans restaurant en hebben een pizza Margherita gegeten. We deelden drie pizza's en een fles water.
Na de lunch hebben we een speciaal waffel gegeten. De waffel werd bedekt met donkere chocolade en hazelnoten. Het is een specialiteit van Brugge en het is heerlijk!
Om 2:00 pm hadden we een ontmoeting met onze leraren. Daarna, gingen wij naar een chocolademuseum en we hebben chocolade activiteiten gedaan. Heel leuk!
We hebben chocolade gemaakt met smarties en hagelslag. We hebben melk and donkere chocolade gebruikt.
De chocolade was echt goed. We hebben verschillende dingen gemaakt. Ik heb chocolade mikey mouse, cirkels, sterren, harten gemaakt.
Een specialiteit van Brugge is het paard en wagen. Als het weer goed is, kan je met een paard en wagen een rit van een half uur doen. De paard en wagen vertrekken van het Emile Braunplein.
Ik en mijn team gingen een souvenir winkel binnen. Christopher probeerde verschillende dingen.

Ik en mijn team hebben met de lokale bevolking gespraakt. Deze vrouw heeft een Suzuki moto.

Melissa, een lid van mijn team, heeft een lied gezongen. Het lied gaat over chocolade.

Wij hebben met verchillende toeristen gesproken. Deze meneer komt uit Japan. Hij heeft Gent bezocht met zijn familie. Hij heeft twee dochters en een vrouw.

Wij hebben met twee plaatselijke jongens gesproken. Zij zijn beide twaalf jaar oud en zij kommen uit Brugge.

Wij hebben met een klein meisje gesproken. Ze was drie jaar oud en komt uit Gent. Ze was met haar mama. De moeder vertelde ons dat ze verlegen was.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.