Loading

Maarian Mahdin Yleisurheilu Kesäkuun tiedote

Ensimmäinen tiedote uunista ulos!

Uudistuneille nettisivuille otetaan kokeiluun kuukausitiedotteet. Tiedotteeseen kerätään koostetusti tulevan kuukauden tapahtumia, mahdollisesti myös edellisen tunnelmia.

Yleisiä asioita

Nettisivut ja sähköposti

Mahdin yleisurheilulle on nyt avattu uudet nettisivut osoitteessa maarianmahtiyu.fi . Tunnukset ja salasanat jaetaan puheenjohtajan, tiedottamisesta ja mediasta vastaavien, sekä valmentajien käyttöön. Jaoston uusi sähköpostiosoite on info@maarianmahtiyu.fi

Seuravaatteet

Seuravaatteita soviteltiin 29.5, moni pääsikin paikalle. Jatkossa seuravaatteita voi käydä sovittamassa Myllyn Stadiumin Team Salesin tiloissa. Tällä hetkellä ei ole toimitsijapaidoista aikuisten kokoja sovitettavissa, mutta näitä on luvattu tilata. Jos tarvetta, voidaan laittaa parin viikon sisässä vielä loppuporukan tilaukset. Urheilukoululahjapaidan ja toimitsijapaidan saa halutessaan myös pitkähihaisena eli joko P JSY CONTRAST JR/W/SS tai P JSY CONTRAST LS JR/W/- . Ilmoitelkaa asiasta Annalle.

Kesän yleisurheilukoulu

Kuten vanhempainillassa oli puhetta, Mahti järjestää kesällä yhdessä Turun Urheiluliiton kanssa urheilukoulun 25.6. - 25.7. tiistaisin ja torstaisin samaan kellonaikaan meidän normaalien treenien kanssa. Erona normaaliin on se, että kentällä on normaalia enemmän porukkaa ja me valmentajat (Anna, Suvi, Janne ja Virve) jakaudutaan niin, että osa vetää normaaleja treenejä ja osa osallistuu urheilukoulun harjoituksiin. Nämä erikoisjärjestelyt eivät kuitenkaan koske kovin montaa kertaa, sillä ryhmä on 3 viikkoa kesätauolla urheilukoulun aikana. Urheilukoulun avulla toivotaan saatavan uusia urheilijoita mukaan toimintaan.

Kesän kisoja

Paavo Nurmi Junior Games 10.6.2019

Maanantaina 10.6. on Paavo Nurmi Junior games Paavo Nurmen stadionilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 6.6. Sarjoja on tarjolla 11 - sarjasta ylöspäin. Hoida ilmoittautumismaksu ensiksi itse, ja kuittia vastaan saa rahat takaisin. Varmistukset kisakansliaan viimeistään 30 min ennen lajin alkua, paikalla tulee siis olla viimeistään 45 minuuttia ennen lajin alkua.

Paavo Nurmi Games 11.6.2019

Tiistaina 11.6. EI OLE TREENEJÄ, sillä kaikki valmentajat ovat seuraamassa kisoja!

Seuracup 1 Kaarinassa 18.6.2019

Kaarinan Seuracupiin voi osallistua kilpailulisenssin omaavat urheilijat. Ikäsarjassa T9/P9 lajeina on 1000m, korkeus, kuula ja 4 x 50m - viestijuoksu. Valitaan lähiaikoina kaikille lajit, ja harjoitellaan viestivaihtoja! Yritetään kasata joukkue ainakin P13 4 x 100m ja mahdollisesti myös T9 4 x 50m. Seuracup 2 kisataan Liedossa 5.8.

Seuran mestaruuskilpailut 29.8., Mini Maaria to 26.9. Tilastopajat 1-3 (tiistaisin 4.6., 25.6. ja 9.7.)

Junnuryhmän uutisia

Treeniaikataulut

Sisulisäcup on ahkeruuskilpailu, mutta siihen vaikuttavat myös tehdyt tulokset. Yleensä ne, jotka suorittavat eniten lajeja, myös keräävät eniten pisteitä kokonaiskilpailussa. Parhaiten menestyneet palkitaan päättäjäisissä.

KESÄKUUN TREENIT ja SISULISÄCUPIT

Ti 4.6. treenit kentällä, To 6.6. Sisulisäcup

Ti 11.6. EI TREENEJÄ, kaikki valmentajat ovat Paavo Nurmi Gamesissa, To 13.6. Sisulisäcup

Ti 18.6. treenit kentällä, To 20.6. sisulisäcup

Kesätauko 24.6. - 14.7.

Heinäkuussa treenit kentällä tiistaisin ja torstaisin, ei sisulisäcupeja. Virve laittaa viestiä heinäkuun lopulla elokuun ja syyskuun treeneistä ja kisoista.

Pienempien ryhmän urheilijoilla on myös mahdollisuus osallistua seuran kisoihin ilman kilpailulisenssiä. Jos haluaa osallistua muiden seurojen järjestämiin kisoihin, on hankittava kilpailulisenssi.

Isojen ryhmän uutisia

Treenit ja sisulisäcupit

Sisulisäcupeihin tulee tällä kertaa normaalia pidempi tauko (1.5kk).

Ti 4.6. treenit kentällä, To 6.6. Sisulisäcup

Ti 11.6. EI TREENEJÄ, kaikki valmentajat ovat Paavo Nurmi Gamesissa, To 13.6. Sisulisäcup

Ti 18.6. treenit kentällä, To 20.6. sisulisäcup

Kesätauko 24.6. - 8.7, Tiistaina 9.7. treenit jatkuvat taas normaalisti. Isojen ryhmän tauko on viikon lyhyempi, kuin junnuilla. Tauon aikana voidaan pitää pari treeniä 13- ja 15-sarjalaisille.

Sisulisäcupit 6 - 7 To 1.8. ja 8.8

Sisulisäcup 8 to 22.8.

Seuran mestaruuskilpailut (sisulisäcup 9, to 29.8.)

Sisulisäcup 10 - 12 (5.9. - 19.9.)

Mini Maaria to 26.9.

Credits:

Created with images by annca - "tartan track career athletics" • Pexels - "athlete runner sprint" • Tirza van Dijk - "untitled image" • Jonathan Chng - "untitled image"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.