Loading

Is uw business look klaar voor de toekomst? Ik als professionele fotograaf kan u hierbij helpen!

Let's talk serious business!

U neemt uw business serieus, u legt de lat hoog en u levert uitsluitend top kwaliteit. De klant is koning. U komt uw afspraken graag na en u maakt geen loze beloften. Als het nodig is, trekt u nog even dat laatste sprintje.

An offer you can't refuse?!

Herkent u zich hierin? Ik ben Annette Collomb, professioneel fotograaf en ik sta voor deze waarden. Wilt u uw uitstraling en daarmee het vertrouwen naar uw klant verhogen, dan kan ik voor u en uw collega's een mooi business portret bij u op locatie maken. Een portret dat past bij de uitstraling van uw bedrijf en uzelf. Mijn jarenlange business ervaring zorgt voor een professionele aanpak, mijn ervaring met portretfotografie en enthousiasme staan garant voor een hoogwaardig eindproduct en snelle levering. Door een vlotte en leuke samenwerking komen wij samen tot een topresultaat.

Uw investering?

De prijs voor een business portret start vanaf € 90 excl. btw en reiskosten. Dit is voor een professionele shoot van 30 minuten inclusief voorbereiding en vakkundige nabewerking van 3 foto's in hoge resolutie. Klaar om meteen gebruikt te worden.

Heb ik uw interesse gewekt?

Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van DUPHO van toepassing.

Liever persoonlijk contact? Bel mij dan op 06-40219107. Een e-mail sturen mag ook: info@ac-fotografie.nl

Give me a call!

Tot binnenkort!

Ik zie u graag snel voor mijn camera! Toch nog niet helemaal overtuigd? Neem dan een kijkje op mijn website en laat u verrassen.

Created By
Annette Collomb
Appreciate

Credits:

Copyright AC-Fotografie / Annette Collomb

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.