O2 P A R E N T S

meet my parents.

DAD. ♡
my king. ♡ // i took this photo when he looked so good lmao

P R O F I L E.

  • name: Leanore Thomas
  • date of birth: January 9th, 1972
  • place of birth: Canberra, Australia
  • blood type: O
  • occupation: Business Man
  • what I usually call him: Dad, Papa

lets know him better!

Leanore Thomas, usually people call him by Thomas. He's my dad! Papa orang asli Australia.

yang kanan sok keren. hehe

Papa orangnya lucu banget, and he has a good taste in humor. Dia juga suka nonton pertandingan olahraga gitu dan kadang aku diajak juga meskipun aku gak ngerti apa apa. :(

the photos that i took when i was in Australia for holiday.

ANNDDD, dont forget that he really likes to fishing! Apalagi kalo udah ketemu family di Aussie. Bisa berjam-jam nungguin dia mancing, tapi kadang aku juga ikutan sih. Tapi akhirnya diledekkin juga sama dia kalo aku gadapet ikan sama sekali. Huhu.

Playing around with my Snapchat. "Alaska, Why I look like I'm an anime character who's in love with the uh.. what does it called, senpai?"
MOM. ♡
my queen.♡ // such beauty, right?

P R O F I L E.

  • name: Agatha Priska
  • date of birth: July 27th, 1975
  • place of birth: Jakarta, Indonesia
  • blood type: B
  • occupation: Housewife
  • what I usually call her: Mom, Mama

let's know her better!

Her name is Agatha Priska and people usually call her by Priska. Sheee's so pretty, right? Mama lebih mirip sama Athena (my little sister) because she's Chinese-Indonesian. Hehehe.

cantik, kayak aku.

Mama orangnya baweeeel tapi baik. Kalo ada apa-apa pasti aku langsung curcol ke mama, padahal gak penting kadang :( tapi mama selalu ada buat dengerin aku hehe. Mama pinter banget masak, tapi masih jagoan grandma sih ma HEHEHE jangan marah, bercanda ma!

big boss. :))

Mama itu meskipun udah berumur tapi tetap awet muda dan masih perhatiin fashion, makanya kalo belanja selalu ngajak aku. Terus dia nanya like "Alaska, ini cocok gak sama mama?" "Murah loh lagi diskon, kamu mau gak?" "Ih jelek bajunya pas dipake, gajadi beli deh Ska.." Jiwa ibu-ibu banget ya.

I WAS SO SHOCKED WHEN SHE SENT ME THIS PICTURE TO ME. Katanya pas ke Aussie, dia gak sengaja ketemu Miranda Kerr di salah satu event gitu, minta selfie bareng. Terus langsung ngechat "Ska liat mama sama siapa? :) Hihi"
Created By
Alaska Leanore
Appreciate

Credits:

don't copy me, thanks.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.