Loading

VÄLKOMSTGUIDE FOTOGRAF JONNA NIMONIUS

Hej

Varmt välkommen till mig som fotograf. Ska bli fantastiskt kul att få dokumentera er speciella tid i livet som gravid och skapa fotokonst till ert hem. Här beskriver jag hur en fotografering hos mig går till.

GRAVIDFOTOGRAFERING

En fotografering tar ca 1 h. Vi ses antingen i min fina studio på Storgatan 43 i centrala Östersund eller på bestämd plats utomhus. Jag har flera favoritställen att förslå. I studion finns det tid att byta om och fixa håret.

Tillsammans skapar vi genuina, konstnärliga och naturliga bilder. Jag gör allt jag kan för att hela upplevelsen ska kännas så avslappnad som möjligt och jag guidar er hela vägen. Enskilda bilder på dig som gravid blandas med bilder med ev syskon och på er som familj. Har ni speciella önskemål eller funderingar kring er session går vi igenom detta innan.

KLÄDVAL

Jag rekommenderar neutrala kläder utan tryck. Ta gärna med ett ombyte ljusa kläder som vitt, beiget, grått eller pasteller och ett mörkt ombyte med mer dova toner. Undvik starka färger och smårutigt och smårandigt.

Tänk ett ombyte med tex klänning eller kjol med uppvikt linne. Andra ombytet brukar bli fint att köra med underkläder och en lång kimono, kofta eller stor skjorta över. Jag har en studiogaderob där det går bra att låna kimonos att bära över underkläderna.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Ca en vecka efter er fotografering är era bilder klara. Vi ses i min studio för en bildvisning då ni gör er beställning. Ni får se era bilder i ett vackert bildspel och jag kommer visa olika sätt du kan visa upp dina bilder på. Jag erbjuder inramade tavlor, fine art förstoringar, digitala filer, bildboxar, fotoböcker samt förmånliga paket. Genom att guida dig igenom hela processen vill jag försäkra mig om att du får precis det du vill ha. Mötet tar mellan 45-60 min.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.