Loading

buffalo design architects santa claran kitchen / dining renovation

www.bd-llc.com

the Santa Claran Kitchen / Dining Renovation project was completed in late 2015

upon entering "The Grill", guests are welcomed at a reception station with a pebble stone wall with a willow reed acrylic slotted window and the new restaurant logo

varying arrangements of tables and booths define the dining areas

the walls are decorated with photos illustrating the pueblo culture

detailed wood doors on sliding rails separate the private dining room from the main dining area

the ceiling is differentiated with soffits of varying heights, specialty lighting, and wood beams

all of this combines to create a contemporary, warm and inviting theme

the Kitchen is entirely new and is now on the same floor as the restaurant, providing full cooking operations and direct access to the restaurant

thank you for viewing the Santa Claran Kitchen / Dining Renovation

by buffalo design architects

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.