Loading

TERRASTEGELS By Verhelst Tegels

TERRASTEGELS MOET JE KUNNEN VOELEN

Wil je zeker zijn van de juiste terrastegels? Dan moet je ze kunnen vastnemen en aanraken. Hun textuur en hun afwerking vergelijken. En hun kleurschakeringen ervaren bij echt daglicht. Kortom, een tegel moet je voélen. Pas dan weet je of je de geknipte terrastegel voor jouw terras hebt gevonden. Daarom zijn onze toonzalen pareltjes die baden in sfeer en inspiratie. Dus kom zeker even langs bij Verhelst Tegels!

VERHELST TERRASTEGELS: DÁÁROM EEN TOPIDEE VOOR JE TERRAS

  • Laat je onderdompelen in onze één van onze inspirerende toonzalen
  • Verken onze stijlvolle tegelcollecties en voel wat bij jouw terras past
  • Kies voor één sterke tegelpartner die alles onder één dak heeft voor je hele project
  • Vertrouw bij Verhelst op 90 jaar expertise
  • Ga voor een heldere en betrouwbare aanpak zónder stress

LAAT JE INSPIREREN IN ÉÉN VAN ONZE TEGELTOONZALEN

Ben je op zoek naar de juiste terrastegels voor je nieuwe tuinterras? Kom dan op verkenning in onze sfeervolle belevingsshowrooms. Want een terrastegel moet je voélen. Dus we nodigen je graag uit op de koffie, en nemen je mee doorheen onze mooie tegelcollecties en sfeersettings. Samen zorgen we ervoor dat je terrasideeën op maat meekrijgt. En we staan je bovendien bij tot het helemaal goed zit en jij tevreden bent.

Maak nu een afspraak en kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Breng een virtueel bezoek aan ons toonpark in Knokke. Onze toonparken zijn steeds vrij toegankelijk.

DE JUISTE TERRASTEGEL VOOR JOUW DROOMTERRAS

Bij Verhelst Tegels vind je terrastegels voor elke stijl, in alle materialen en voor elke buitentoepassing: van de aanleg van je oprit, je tuin of je terras tot de finishing touch voor je zwembad. En van één ding ben je bij ons altijd zeker: je krijgt topkwaliteit binnen elke prijsklasse.

EEN KLEINE GREEP UIT HET AANBOD

KERAMISCHE TERRASTEGELS

Keramische terrastegels bieden eindeloos veel mogelijkheden. Deze decoratief veelzijdige tegels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen: van natuursteenimitatie tot een houtlook of betonlook …. en XL formaat. Hun grote voordeel? Onderhoudsvriendelijkheid. Want keramische terrastegels zijn zeer hard, vorstbestendig, krasbestendig en kleur- en vlekvast. Je laat ze wel best plaatsen door een vakmens.

NATUURSTEEN TERRASTEGELS

Natuursteen terrastegels zijn authentiek, stevig en levendig. En zoals de naam verraadt, zijn ze vervaardigt uit natuurlijke gesteentes: blauwsteen, kalksteen of graniet,… Dit maakt elke tegel uniek en heel karaktervol. Deze tegels zijn bovendien heel goed bestand tegen weer en wind. Met een jaarlijkse schoonmaakbeurt kunnen ze er weer tegenaan, ze krijgen zelfs meer karakter met de jaren. Een duurzame investering, dus!

BETONNEN TERRASTEGELS EN BETONKLINKERS

Beton is in, en tóch tijdloos. Deze dikke terrastegels combineren een strakke vormgeving met een enorme robuustheid en zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende formaten. Van uitgestrekte tegelvlakken tot de subtielere betonklinkers. De mogelijkheden met betontegels zijn nagenoeg eindeloos. Ze toveren zowel makkelijk een minimalistische terraslook als een landelijke uitstraling tevoorschijn en zijn zowel geschikt voor je oprit als je terras. Bovendien zijn ze ook qua prijs-kwaliteitsverhouding een absolute topper.

KLEIKLINKERS

Kleiklinkers krijgen hun warme aardetint tijdens het bakproces. Dit zorgt ervoor dat ze een heel natuurlijk gevoel uitstralen. Je kan bovendien spelen met hun natuurlijke variatie in de tinten. Kleiklinkers zijn hard, zeer vorstbestendig en goed bestand tegen algen en mossen. Dus ze hebben weinig onderhoud nodig. Je kan ze zelfs makkelijk opnieuw uitbreken en herpositioneren. Anders gezegd, met kleiklinkers kies je voor terrastegels voor het leven.

Wens je meer informatie over onze specifieke terrastegels? Laat dan hier je gegevens na en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Breng een virtueel bezoek aan ons toonpark in Kuurne. Onze toonparken zijn steeds vrij toegankelijk.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, VAN TEGELINSPIRATIE TOT TERRASAANLEG

Verhelst Tegels biedt jou een totaalpakket aan. Want we nemen met plezier je hele project onder onze vleugels !

INSPIRATIE, TEGELADVIES EN TUINTERRAS IDEEËN

Je vindt bij ons niet enkel een oase van inspiratie. We staan je ook heel graag bij in je keuze. We tonen je de laatste trends en de evergreen klassiekers, laten je kennis maken met alle steensoorten en mogelijkheden, en leggen de voor- en nadelen van elke terrastegel voor jou op tafel.

Breng een virtueel bezoek aan onze toonzalen in Knokke & Kuurne. Onze toonparken zijn steeds vrij toegankelijk.

PLANNING & VOORBEREIDING VAN DE TERRASAANLEG

Heb je de perfecte terrastegel bij ons gevonden? Dan kunnen we naar de volgende stap :

  • Wil je je terras zelf aanleggen? Dan geven we je graag professioneel advies en kan je ook bij ons terecht voor al het nodige bouwmateriaal. Van het juiste gereedschap tot de juiste lijmen, en van mortel en voegsel tot gestabiliseerd zand.
  • Wil je je terras laten aanleggen? Dan brengen we je via ons professionele netwerk in contact met de juiste gespecialiseerde mensen. Maar alles is vanzelfsprekend vrijbijlvend.

UITVOERING & OPVOLGING

We staan je graag bij bij de aanleg van je gloednieuwe tuinterras. Van afbraakwerken tot de terrasaanleg zelf. Je kan ook steeds bij ons terecht met vragen over onderhoud én de juiste onderhoudsproducten voor jouw specifieke terrastegels.

Vraag onze gratis inspiratiebrochure terrastegels aan !

90 JAAR EXPERTISE IN TERRASTEGELS EN TERRASAANLEG

Verhelst Tegels staat voor een lange traditie in bouwen en verbouwen. Vier generaties lang werd onze expertise en vakkennis opgebouwd. Dit maakt van Verhelst Tegels een solide en betrouwbare partner die je nooit in de steek laat. Verhelst Tegels, dat is verbouwen vol vertrouwen.

LAAT JE BETOVEREN DOOR ONZE COLLECTIES TERRASTEGELS

Meer buitensfeer

Maak nu een afspraak en kom vrijblijvend een kijkje nemen.

www.verhelst.be