Loading

microwonen Interieurontwerp op 40m2 woonoppervlak

Er is behoefte aan betaalbare kleine woningen. Steeds meer mensen wonen alleen en hebben geen grote woning nodig die duur is, ook in onderhoud. Antwoord hierop is Microwonen

slim gebruik maken van de ruimte: de hoogte in. Schuifdeuren in plaats van openslaande deuren.

Het bed de hoogte in! Maak gebruik van de ruimte die onder het bed ontstaat; hier is een 'schuiftrap' gerealiseerd zodat je in bed kan komen. Daarnaast is er een grote schuifkast met heel veel bergruimte! Dat is slim gebruik maken van de ruimte!

Geen grote meubels, maar maak gebruik........

van kleinere "luchtige" meubels

Wees niet bang om kleur in een kleine ruimte te gebruiken. Hier benadrukt kleur de functies van de ruimte: koken, "natte" ruimte, wonen, slapen.

Deze oude loods is opgedeeld in units van 40m2 en voorzien van grote industriƫle ramen voor de lichtinval. Door de woonruimte open te laten met alleen een 'blok' voor het 'natte' gedeelte creƫer je openheid met daarin alle functies die je nodig hebt.

Heb je interesse in deze woonvorm? Ik kan je op weg helpen!

Maak een afspraak, ik kom graag bij je langs om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn, stuur me een email of bel me: contact

Created By
Diana Collewijn
Appreciate

Credits:

Created with images by LV11 - "moss green moss on the roof" Others: Diana Collewijn

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.