Vidingehemmet BOENDE MED NATURLIG LIVSKVALITET

Vidingehem satsar på landsbygden. Vår målsättning är att bygga i snitt 20 lägenheter om året från 2017 till och med 2021.

Vi kallar det Vidingehemmet – ett flexibelt koncept med trygga, trivsamma och tillgängliga lägenheter, med modern komfort, smarta energilösningar och renodlad livskvalitet.

Vidingehemmet

Grundbulten i ett sådant omfattande projekt är att bygga på rätt plats, med rätt volym, vid rätt tidpunkt. Och där behöver vi hjälp – hur ser den konkreta efterfrågan ut runt om i kommunen?

Dädesjö är en av de nio orter vi just nu undersöker. Idag har vi 20 lägenheter på orten. Finns det behov av fler? I så fall hur många? Är du intresserad? Svarar du ja på den sista frågan är du välkommen att följa anvisningarna nedan.

Gå in och anmäl dig på www.boplats.vaxjo.se (om du inte redan står i kön). Ange Dädesjö som önskad ort. Uppge ditt intresse genom att skicka ett mejl med kontaktuppgifter till bobutik@vidingehem.se

Närheten till den småländska naturen är en självklar del av Vidingehemmet – vi kallar det renodlad livskvalitet!

Ett par exempel från vår senaste byggnation:

KÖK | Vitlackerade luckor med kant av ek, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt praktiskt eluttag med inbyggd timer.

BADRUM | Tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk med överskåp och högskåp. Möjliga tillval: Duschvägg och handdukstork.

KOMMUNIKATION | Kabel-TV och bredbandsuttag (i alla rum förutom badrummet).

KOMFORT | Husets klimatsmarta energilösning används också till att kyla lägenheterna, vilket bidrar till ett behagligt inomhusklimat, även under varma sommardagar.

TILLGÄNGLIGHET | Hiss. Inga besvärliga nivåskillnader utomhus. Dörrarna är bredare än standard och det finns inga trösklar mellan rummen. Vändradie för inomhusrullstol i kök och badrum.

Vidingehem har cirka 2 100 lägenheter fördelade på 18 orter och fyra stadsdelar runt om i Växjö kommun.

Credits:

Vidingehem AB 2016

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.