Demarco zkt. Nerd

Mac Demarco is al langer een van mijn favoriete artiesten. Niet per se door zijn catchy popnummers, maar meer om hoe hij zijn liefdesteksten combineert met vrolijke net-niet-uit-de-toon gitaarsolo’s. Hoe hij dat op een podium combineert met zijn eigen je-m’en-foutisme is merkwaardig. Zijn ‘London look’, het spleetje tussen zijn tanden, maakt hem helemaal een idool.

Op het Wereldwijde Web gaat Demarco al langer rond als ‘meme’ of ‘GIF’, een soort van geanimeerde reeks van grappige foto’s. Niemand minder dan Mister Demarco himself en zijn moeder zijn nu op zoek naar iemand die die foto’s van Demarco wil verzamelen voor op de pagina van zijn officiële Fan Club.

Het boeit Mac Demarco dus geen ene fuck wat de meerderheid vindt van zijn muziek, zijn looks en van zijn beroemdheid op het internet. Luister in het vervolg dus naar ‘Cooking up Something Good’ waar Demarco beschrijft hoe zijn vader drugs maakt, ‘Still Together’, waar hij beschrijft wat voor een lieveke zijn vriendinnetje is, of naar ‘Freaking Out the Neigborhood’ waar hij vertelt aan zijn moeder dat hij ondanks al zijn gekke kuren toch nog dezelfde lieve jongen is. Oh ja, wie die job in de Fan Club van Demarco wil, is al veel te laat. Amper twee dagen na het publiceren van het zoekertje hadden Demarco en zijn moeder de perfecte nerd al gevonden. Spijtig.

JH

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.