2016 ett år i backspegeln

Hej! Så roligt att du är här! Så glada vi är att du följer med på vår resa!

Vi tycker att det är lite crazy att nästan 3000 personer väljer att följa oss på olika plattformar och är du en av dem så säger vi TACK!

Är du en av de som har hängt med oss IRL och busat eller käkat choklad så får du nästan en guldstjärna!

Såhär inför ett nytt år så tänkte vi passa på ta en titt på vad som har hänt under de senaste 12 månaderna och kanske även kika lite på förhoppningar och mål inför 2017!

Vi börjar med basics, om du glömt - Detta är vi!

Först - En tillbakablick på några av våra brollopistadshuset.se
... och lite bus från familjefotografstockholm.se
Men nu - några karameller från året som gått!

1 Bröllop. Inte var det bara 1 bröllop under 2016, men av alla Bröllop i år så var den 9/9 det allra häftigaste. Linda gifte sig med sin Julia och Cecilia var såklart där!

2 företag blev ett - Photographer Linda Rehlin + Cecilia Pihl Photography = 360You. Varför det namnet undrar du? Well - vi ser hela dig. 360°

Vi jobbar med fyra koncept:

Familjefotografering • Bröllopsfotografering • Företagsfotografering • Utbildning av fotografer och företagare

3 städer utöver hemmastaden Stockholm fick besök av vår workshop i företagande och moment design - Hörby, Karlskrona och Göteborg!

4 skandinaviska Belovedlärare! Sverige fick sin fjärde lärare i Moment Design/Beloved - Cecilia Pihl!

5 nya kameror inhandlades - alla med namn Fuji. 2016 var året då vi övergav Canon och sa HELLO till Fujifilm!

6 gånger 7 = 42 st väggförstoringar av olika slag fick nya hem under 2016. Vi är överväldigade av tanken att så många av er nu kan leva med era ögonblick varje dag! WOOP!

7 timmars resa - fram och tillbaka till Jönköping med tåget för att diskutera vår nya kurs tillsammans med moderskeppet.se

Under 2017 släpps vår första webkurs på moderskeppet - fokus är Service & Kommunikation!

8 tusen glädjerop och TACK vill vi skicka till dig som litat på oss i år. Dig som haft oss med på er stora dag. Dig som anlitade oss för att leka med din familj och till dig som gått på en av våra kurser och delat med dig av dig själv. TACK TACK TACK!

9 timmars poddande fick vi till i vår Julkalenderpod för företagare och fotografer! 24 avsnitt under 24 dagar var allt som krävdes för att vi skulle fastna! Nästa år kommer vi tillbaka!

10 upphöjt till 10 gånger avsatte vi tid för vila, bus och lek med våra egna familjer och partners. Vi kom ihåg att vi är som bäst om vi mår bra och satte vår första prioritet först - Familjen!

11 av årets 12 månader var vi uppbokade med Bröllop i Stadshuset! Totalt hann vi med ca 30 stycken! Nästa år satsar vi på representera alla årets månader.

Under 12 månader fick vi jobba med det roligaste vi vet! Busiga familjer, Bröllop, Kärlek i Stadshuset och våra elever och vi har baske mig all anledning att fira varenda dag! För vi har världens bästa jobb!

Nu är det dags för 2017! Vi är redo!

Vårt nyårslöfte:

Vi lovar att se till hela dig. Oavsett om du vill kramas med de du älskar mest och minnas ögonblicket, säga Ja till den du älskar (i hemlighet eller med pompa o ståt), om du vill ha karaktäristiska porträtt på LinkedIn eller om du kämpar med ditt företagande och utveckling och vill komma framåt. Vi vill hänga med på resan och vi ber dig aldrig vara någon annan än den du verkligen är! Dessutom har vi choklad...

I horisonten av 2017 ser vi:
  • Vår första kurs släpps på Moderskeppet.se
  • 50 fantastiska bröllop vid Stockholms Stadshus
  • 3 Heldagar bröllop
  • Ytterligare 50 väggförstoringar skall finna nya hem under året
  • Vi expanderar vår kursverksamhet till fler företagare
  • Vi omsätter för första gången 1 miljon kronor
”För mycket av en bra sak kan vara underbart!”

Vi hoppas att vi ses under 2017 och vi ser VERKLIGEN fram emot det!

All kärlek!

PS. På tal om kärlek. Vill du lämna några varma ord om din upplevelse med oss? Skriv gärna en rad eller två i en recension på Facebook. Vi blir jätteglada!

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.