Loading

F·30: Agenda Urbana de Figueres Redacció d'una agenda per imaginar el futur de la ciutat. Fem una millor Figueres pel 2030

Que és l'Agenda Urbana F·30?

És un document que està en fase de redacció, per planificar la Figueres del 2030. Una nova manera de dibuixar la ciutat, per fer-la millor i lluitar contra els reptes que van apareixent a nivell mundial, com el canvi climàtic.

Però aquest procés de dibuixar la ciutat del futur ha de ser també participatiu. Ha d'incorporar les veus dels figuerencs i figuerenques. Som tots nosaltres els que fem Figueres. I per això, hem de donar la nostra opinió.

Entre tots, imaginem la Figueres del 2030. I tu? com la somnies? com vols que sigui la ciutat? Explica'ns què és Figueres per a tu, la del present i la del futur!

Quants anys te el teu edifici? Mira, l'edat de cada construcció de la ciutat. Potser cal renovar alguna cosa? On cal intervenir?

Els espais marró estan a més de 300 metres d'un parc o plaça de més de 0,5 hectàrees. Potser cal pensar en fer-ne de nous? Són necessaris per la qualitat de vida. En tens a prop?

Mira on són els arbres de la ciutat. Si cada cop fa més calor, a tot arreu no tindrem ombra! Vols una ciutat més verda? amb més arbrat?

A quin barri vius? Què creus que hi falta? I com serà Figueres el 2030?

Imaginem una ciutat més propera als ciutadans, on decidim més sobre la ciutat. I on tinguin tot més a prop, per poder anar-hi a peu, bicicleta o transport públic. Què et sembla?

Per saber què en penses, et demanem que emplenis una breu enquesta. No seran més de 10 minuts. Volem que ens diguis la teva opinió de Figueres, d'ara i del futur.

Gràcies!