Loading

Taktiilis-toiminnallinen (kielten)opetus 21.9.2019 Espoo & 25.10.2019 Helsinki

Kaipaatko uusia ideoita opetukseen? Mietitkö, miten toiminnallisuutta voisi toteuttaa omassa opetuksessasi?

Tule tutustumaan taktiilis-toiminnalliseen (kielten)opetuksen pedagogiikkaan, joka sopii kaikille eri kouluasteille ja kaikkiin eri kieliin. Luokanopettajat ja erityisopettajat pystyvät myös mainiosti hyödyntämään tämän koulutuksen antia jopa reaaliaineiden opetuksessa. Koulutuksessa kokeillaan kouluttajan omassa työssään käyttämiä harjoitteita ja laaditaan niiden pohjalta muutama oma versio omaan opetukseen.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017, FM ja kouluttaja (2014-) Heini Syyrilä

Koulutuspaikat ja-ajat

21.9. Tapiolan koulu, Opintie 1 Espoo: puolen päivän koulutus klo 9-12 tai vaihtoehtoisesti koko päivän koulutus klo 9-15. Huomaa valita ilmoittautuessasi oikea koulutuksen kesto, sillä hinta riippuu kestosta.

25.10.2019 klo 9-12 Erilaisten oppijoiden liiton tila, Vuorikatu 16 A 1 Helsinki.

Hinta: Puolen päivän koulutuksen (klo 9-12) hinta on 110 € (sisältää alv 21,29 €) ja koko päivän koulutuksen (klo 9-15) hinta on 150 € (sisältää alv 29,03 €). Hintaan sisältyy koulutus, materiaalia sekä osallistumistodistus. Koulutukseen ei sisälly tarjoilua eikä majoitusta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 6.9. (Espoo) / 30.9. (Helsinki) mennessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 15/10 henkilöä. Koulutuksen toteutumisesta ilmoitetaan kieltenopetus.fi -sivustolla heti kun vähimmäismäärä on tullut täyteen. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat "Ilmoittautumisesi on nyt lähetetty onnistuneesti" -viestin heti ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et saa tätä viestiä, ole yhteydessä! Koulutuksen toteutuessa osallistujat saavat lisätietoa sähköpostilla lähempänä koulutusta.

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan oikean laskutusosoitteesi viimeistään 8.9. / 1.10.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle.

Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.