Loading

SEMINAR ‘BUILDING WITH REAL BRAINS’ 23 mei - Nederlands Transportmuseum Nieuw Vennep.

Op donderdag 23 mei organiseert Cloud Energy Optimizer het seminar 'Building with real brains'. Een gebouw met 'echt' verstand kijkt naar het aanbod van energie én past daarop de regelstrategie aan. Het wordt een middag vol ervaringsverhalen, praktijkcases, actualiteiten en financieringsmogelijkheden. Mis het niet en meld u nu gratis aan door een mail te sturen naar mignon.bosch@cloudenergyoptimizer.com

Programma

14:00 uur - Inloop met koffie en thee

14:20 uur - Welkomstwoord door Roel Derks (Cloud Energy Optimizer)

14:30 uur - Inge van Baardwijk (Innovation & Sustainability, Schiphol Real Estate) Ervaringen met Cloud Energy Optimizer in het Columbus gebouw

Sinds juni 2018 is de Cloud Energy Optimizer operationeel in het multi-tenant Columbus kantoorgebouw midden in het logistieke gebied ‘Schiphol Cargo World’. Inge vertelt over haar ervaringen met Cloud Energy Optimizer. En over wat er sinds de implementatie van Cloud Energy Optimizer allemaal is veranderd en verbeterd op het gebied van duurzaamheid in het Columbus gebouw.

15:00 uur - Fred van den Brink (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) Ondersteuningsmogelijkheden vanuit RVO & Financiering van verduurzaming

Fred gaat in op de uitgebreide mogelijkheden die het RVO biedt voor ondernemers. Van Onderzoek & Ontwikkeling tot en met marktimplementatie. Hij neemt u mee in een belangrijke pijler uit het brede werkveld van RVO: Financiering voor ondernemers, waarbij de financieringsmogelijkheden van het verduurzamen van een gebouw in de breedste zin centraal staat.

15:30 uur - Korte pauze met een verfrissing.

15:50 uur - Emile Berckmoes (Binocular Services) Het gebouw als hoeksteen voor energiesysteem in transitie

Tijdens deze presentatie wordt de verbinding gemaakt tussen het gebouw en de energietransitie. Hierbij zal de aandacht vooral liggen op de rol van en de kansen voor het gebouw in de elektriciteitsmarkt. Denk hierbij aan de netwerkcapaciteitsuitdagingen, flexibilisering van elektriciteitsmarkt, nieuwe verdien-assen en energiecontracten, elektriciteitsopslag en impact om van het gas los te komen.

16:20 uur - Michel Tap & Niels de Jong (Cloud Energy Optimizer) Cloud Energy Optimizer, Informatieplicht Energiewetgeving & Business case hoofdkantoor Wehkamp

In een duopresentatie geven Michel en Niels antwoord op vragen als: wat is Cloud Energy Optimizer?, hoe werkt het? En wat kan het u bieden? Ook behandelen zij de Informatieplicht energiewetgeving en de actuele business case van hoofdkantoor Wehkamp die 28% energie bespaart met deze slimme IT-oplossing.

17:00 uur - Netwerkborrel met soep, broodjes en de mogelijkheid om het museum te bezoeken

18:00 uur – Einde

Datum: donderdag 23 mei 2019 Tijd: 14:00 – 18:00 uur

Locatie: Nederlands Transportmuseum, Lucas Bolsstraat 7, 2152 CZ Nieuw Vennep. Vlakbij Schiphol, goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerplekken. Klik hier voor de route via Google Maps.

Deelnemers: Dit seminar is bedoeld voor gebouwbeheerders, vastgoed- en facility managers en iedereen die beroepsmatig betrokken is bij energiebesparing en comfortverbetering in de 10.000 grootste gebouwen in Nederland zoals onderwijsinstellingen, gemeentehuizen, kantoren, werkplaatsen en magazijnen.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar: mignon.bosch@cloudenergyoptimizer.com

Deelname is gratis. Wij zien u graag op 23 mei!

Credits:

Created with an image by mohamed_hassan - "idea analysis artificial intelligence"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.